Vi drikker vores kaffe uden at ryste på hånden, for vi har taget det helt rigtige valg med vores kaffeløsning

Morten Stig Nørgaard
IT Driftschef
Det Nordjyske Mediehus

”I Det Nordjyske Mediehus vil vi gerne være en attraktiv arbejdsplads, som gør noget ekstra for vores medarbejdere og det gør vi ved at servere god kaffe. Vi tilbyder i dag en kaffeløsning fra Coffee by Storm med 4 fuldautomatiske maskiner fra Eversys med kaffevarianten Woodstar og det er en løsning, som vi meget glade for.

Da vi skulle vælge vores nye kaffeløsning, havde vi en lang række krav, som skulle være opfyldt. Vi ønskede en langsigtet løsning, og at den havde en høj genanvendelighed. Derudover skulle selve kaffen være dyrket under de bedst mulige forhold, maskinen skulle være brugervenlig, nem at rengøre og ikke se for klodset ud.

Hos Coffee by Storm oplevede vi fra begyndelsen, at alle vores krav blev hørt, og vi mødte en stor åbenhed og et højt serviceniveau. Vi blev inviteret til en kaffesmagning og fik smagt på kaffe i forskellige versioner. Vi hørte om detaljerne for dyrkningsforholdene, vi kunne selv køre en rensning igennem på en maskine, og vi fik viden for, at maskinerne har en høj genanvendelighed.

Nu er de 4 maskiner i fuld drift hos os og vi har erfaret, at rengøringen og servicen på maskinerne er nem. Maskinerne indberetter selv, hvis det er ved at være tid til, at nogle dele skal skiftes. Dermed undgår vi, at noget går helt i stykker og får nedetid. Det giver også en ro i maven, at vi ved at, når maskinen går ud af produktion, så garanterer Coffee by Storm at levere service i 10 år herefter.

Når jeg mødes med mine gode kollegaer ved maskinerne i dag, hører jeg kun positiv feedback både på smagen og på udseendet. Derudover er jeg selv stor kaffeentusiast og kan kende forskel på god og dårlig kaffe, og jeg kan smage, at en kop kaffe fra Coffee by Storm’s maskiner ligger helt utrolig tæt på kaffe som jeg kunne få serveret på en café. Alt i alt, vi drikker vores kaffe uden at ryste på hånden, for vi ved, at vi har taget det helt rette valg med denne investering”.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev