embed-container { position: relative; padding-bottom: 2%; overflow: hidden; max-width: 100%; height: auto; }

Hos BUNN er der fokus på kaffen hele vejen igennem deres løsninger. I 1963 introducerede BUNN deres første automatiske kaffebrygger. I dag er de blandt de største fabrikanter af automatiske kaffebryggere, som er ikoniske og anderkendte både hos professionelle og private.   BUNN har et bredt udvalg af produkter og er eksperter i filterbrygning.

Hvem er BUNN?

Alt fra hjemmemaskiner til de store profesionelle kaffebryggere

populær kaffebrygger til HoReCa og erhverv

BUNN har eksisteret siden 1957 og har været en frontløber i forhold til udviklingen af filterkaffebryggere og termobeholdere siden lanceringen af deres første automatiske kaffebrygger i 1963.

Deres kaffebryggere er især anderkendte af hoteller, restauranter og kantiner over hele verden, hvor de er blevet meget populære løsninger. Kaffemaskinerne er nemme at betjene, holder en konsistent temperatur og med deres tidsløse design i rustfri stål passer de ind i de fleste miljøer.

BUNN har siden starten på Specialty Coffee bevægelsen været en vigtig partner i udviklingen af bryggemetoder indenfor filterbrygning. Kravene til kaffebrygning er steget meget igennem de eneste 20 år, hvor vi også oplever helt nye kaffeprofiler, ristninger og kvaliteter. Det betyder at kunne udtrække så mange af de nuancer der er i kaffen, således de ender ud i koppen. Det kan BUNN´s bryggere!

Produktlinjen går lige fra de mindre hjemmemaskiner til de store profesionelle anlæg.

Udforsk

Bunns produkter