embed-container { position: relative; padding-bottom: 2%; overflow: hidden; max-width: 100%; height: auto; }

Modbar. Friheden til at fokuserer på kunden.

I hjertet af enhver smuk caféoplevelse er et utrætteligt fokus på kunden. Fra barstrøm til brygningsparametre og den distinkte designæstetik, du har været på udkig efter, giver Modbar dig fuld kontrol.

Hvad kan modbar?

Modbar er det perfekte skjulte kaffesystem

Modbar er til kaffebaren og restauranten, som ved, hvor vigtigt det er at have fokus på kunden, og som sætter pris på æstetik og design.

Modbar producerer det smukkeste udstyr til kaffebrygning, som er designet og bygget i et tæt samarbejde med La Marzocco. Serien indeholder espressomaskine, pour-over kaffebrygger og steam modul i et elegant design, hvor alt det lækre foregår ovenpå bardisken og al det tekniske under bardisken.

I 2000 fik Corey Waldron idéen til Modbar. Han arbejdede som guitarist i et band om aftenen og som barista om dagen. Han havde derfor en stor forståelse for det håndværk, der ligger i at lave den perfekte kop kaffe, og han syntes, det var ærgerligt, at han var nødt til at stå med ryggen til kunden, som stod dér på den anden side af disken og ikke havde mulighed for at følge med i bryggeprocessen.

Han delte sine tanker med bandets bassist Aric Forbing, som havde erfaring med maskinkonstruktion og design. Snart var designet til en ny espressomaskine født, hvor al teknologien er gemt væk under bardisken.

Nogle år senere startede samarbejdet med La Marzocco og i dag bliver Modbar udstyr produceret i Scarperia i Italien.

Udforsk

Modbars produkter