CSR

Vi tager vores sociale ansvar alvorligt

Det handler om mere end god kaffe og arbejdsglæde, når vi går på arbejde.

Hos Coffee by Storm går vi aldrig på kompromis med smagen og kvaliteten i koppen. Men vi tager også vores sociale ansvar alvorligt, og vi bestræber os på at agere på en etisk og ansvarlig måde i alle vores handlinger.

Vi arbejder på at begrænse CO2-udledningen med nogle af markedets mest bæredygtige kaffemaskiner produceret i genanvendelige materialer.

Når Fritz Storm udvælger kaffebønner, er det med fokus på den gode smagsoplevelse og på bæredygtighed. Fordi vi arbejder målrettet for at skabe de bedste vilkår for vores leverandører, deres medarbejdere og det lokalsamfund, som de er en del af.

Ved at købe certificeret kaffe, bidrager vi til at sikre bedre vilkår for kaffeproducenterne, og ved at støtte lokale projekter, bidrager vi til en bedre og mere bæredygtig fremtid for hele lokalsamfundet.

Læs vores Code of Conduct her og vores politik for bæredygtighed her

Læs mere om nogle af de projekter, som vi støtter, og hvordan vi støtter.

Du kan bl.a. læse om vores Women Empowerment project og vores skoleprojekt i det nordlige Zambia.

Her støtter vi to lokale kvindelige iværksættere med økonomisk bistand, så de kan skabe en bedre fremtid for dem selv, deres familie og lokalsamfundet.

Med hjælp fra OLAM Specialty Coffee har vi sat et udviklingsprojekt i gang på PEAS Kampinda Secondary School. Projektet, der er finansieret af Coffee by Storm, skal udvikle og udbygge kritisk infrastruktur som vand og sanitet til skolen.

Agness, kvindelig iværksætter i Zambia

Agness Mulundu er enke og bor i Luombe i det nordlige Zambia sammen med sine 4 børn. De to af dem går i skole, men der har desværre ikke været råd til at sende de andre børn i skole endnu.

Agness producerer og sælger håndlavet jordnøddesmør lavet på jordnødder, som hun køber på et lokalt marked.

Agness planlægger at udvide sin forretning ved at investere i en maskine til at lave jordnøddesmør, så hun kan øge sin produktion og sælge på andre større markeder.

Hun planlægger også at leje maskinen ud til andre producenter, og på den måde øge sin indtjening.

Forretningen er Agness’ eneste indkomstkilde, og hun håber at kunne forbedre familiens levestandard med investeringen fra Coffee by Storm.

Cathrine, kvindelig iværksætter i Zambia støttet af Coffee by Storm

Catherine Chileshe bor i Ngoli I det nordlige Zambia og er alenemor med tre børn. To af dem går allerede i skole, men der har ikke endnu været råd til at sende den mindste i skole.

Cathrine bager brød i en traditionel brændefyret lerovn, som hun sælger på gaden. Med økonomisk støtte fra Coffee by Storm, har Cathrine planer om at leje lokaler til at indrette en butik, købe en gasovn og flere råvarer, så hun kan øge sin produktion, omsætning og indtjening.  Cathrine håber, med den øgede indtjening, at kunne sende sit tredje barn i skole, men hun har også planer om at oplære andre lokale kvinder i at bage brød og blive iværksættere.

Elever fra Kampinda Secondary School støttet af Coffee by Storm

PEAS Kampinda Secondary School åbnede i 2018 i Kasama i det nordlige Zambia.

Skolen har 534 elever fordelt på 264 drenge og 270 piger, hvoraf 56 piger er blevet reddet fra et liv som barnebrud. Det er den første skole i området, der tilbyder gratis skolegang for alle.

Hos Coffee by Storm ser vi frem til, at vores projekt markant vil forbedre hygiejne, vandforsyning og de sanitære forhold for skolens elever, særligt for pigerne der bor på kostskolen.

Coffee Kids

Coffee Kids er en organisation der arbejder med børn og unge af nuværende kaffeproducenter. Der ydes hjælp i form at mentorordninger, uddannelse og tilskud til at komme igang.

Gennem workshops i landdistrikterne hjælper organisationen de unge landmænd med at realisere deres fulde potentiale og blive en del af den globale kaffeverden. Uddannelserne giver dem mulighed for at udfolde deres kreativitet og ideer, samtidig med at de lærer om landbrugsøkonomi og metoder til at udvikle højere bønnekvaliteter og øge udbyttet.

Læs her hvis du vil vide mere.

Red Barnet

Red Barnet arbejder for at give børn et bedre liv i Danmark og i resten af verden. De redder, beskytter og styrker børn og kæmper for, at deres rettigheder bliver overholdt.

Red Barnet hjælper børn før, under og efter at katastrofer og konflikter ødelægger deres liv. De rykker ud med mad, vand og medicin og opretter børnevenlige områder i flygtningelejre. De lærer børn at forebygge og mindske en katastrofes omfang og de sikrer deres skolegang under og efter en katastrofe eller konflikt.

Red Barnet arbejder for at give danske børn et bedre liv. De forebygger mobning i danske skoler og institutioner, og bekæmper alle former for vold og seksuelle overgreb mod børn. Red Barnet hjælper børn, der lever i fattigdom og arrangerer ferielejre og oplevelser for de dårligst stillede børn i Danmark.

Læs her hvis du vil vide mere.