embed-container { position: relative; padding-bottom: 2%; overflow: hidden; max-width: 100%; height: auto; }

Erhverv

Kaffeløsninger til virksomheder, erhverv og kantine

Selv en verdensmester kan ikke trylle verdens bedste kop kaffe ud af en dårlig kaffemaskine.

Coffee by Storm bringer baristakvaliteten ind i firmakaffen. Vi udvikler hver dag kaffeløsninger, der er skræddersyet til vores kunder.

Det er ikke tilstrækkeligt, at kaffebønnerne er nøje udvalgte og ristet med præcision. Hvis maskinen er af ringe kvalitet, så vil man stadig opleve, at kaffen ikke lever op til den baristaoplevelse, man får på kaffebaren. Det skal være godt håndværk hele vejen igennem. Derfor udvælger Fritz Storm selv bønner, risteprofiler og maskiner med stor omhu og grundighed.

Se alle vores professionelle maskiner her på siden.

Læs hvad vores kunder siger om os

Kundereferencer

Vi har 5 konkrete grunde til at vælge os, hvis ovenstående ikke er overbevisende nok.

 

1

Gode råvarer

Alle vores kaffeblandinger er Fritz Storms egne opskrifter. Grundlaget er råvarer af høj kvalitet, hvor bønnerne er nøje udvalgt og ensartede i størrelse. Bønnerne specialristes nænsomt med henblik på at udvikle og bibeholde alle smag og aromastoffer inde i bønnerne.

2

Friskristede bønner

Tiden fra kaffen ristes til den nydes betyder alverden for smagsoplevelsen. Aromaer og smagsnuancer, som frigives i ristningsprocessen, aftager med tiden. Derfor er friskristet kaffe altid det bedste. Og derfor kan vi levere direkte fra risteriet.

3

Professionelle maskiner

Vi har et sortiment af maskiner, der har gode bryggeegenskaber og som er bygget til daglig drift. Vi prioriteter udstyr, der er i stand til at levere en ensartet høj kvalitet under hård belastning med minimal service og vedligeholdelse. Eversys er et af vores produkter og betegnes af mange som verdens bedste super automatiske espressomaskine.

4

Kompetence

Viden og erfaring hos vores medarbejdere er helt afgørende. Vores teknikere er dygtige håndværkere med et højt fagligt niveau. Der er afgørende for korrekt indstilling af udstyret ift. både smag, drift og efterfølgende vedligeholdelse. Derudover er der en tæt dialog mellem teknikere, sælgere og Fritz Storm, således kunden oplever den samme ensartede forståelse fra vores side hvergang.

5

Service

Vi tilbyder flere typer serviceaftaler, hvor vi arbejder med forebyggende vedligeholdelse, minimering af driftsstop og hurtig responstid, når uheldet er ude. Det gør vi bl.a. med telemetri overvågning af vores maskiner. Vi lægger stor vægt på, at vore service er i top og kunderne er tilfredse.