embed-container { position: relative; padding-bottom: 2%; overflow: hidden; max-width: 100%; height: auto; }

Hvorfor os?

Fritz Storm er verdensmester, det siger lidt om vores ambitionsniveau

Lad os gå til biddet med det samme.

Og ja det skal der. Men det er for din skyld. For en god firmakaffe kræver kendskab til kaffebønner, valg af maskiner, kalibrering af samme og ikke mindst konstant vedligehold og optimering, så kaffen bliver så god som du og dine medarbejdere har fortjent.

Vi har 5 konkrete grunde til at vælge os, hvis ovenstående ikke er overbevisende nok.

 

1

Gode råvarer

Alle vores kaffeblandinger er Fritz Storms egne opskrifter. Grundlaget er råvarer af høj kvalitet, hvor bønnerne er nøje udvalgt og ensartede i størrelse. Bønnerne specialristes nænsomt med henblik på at udvikle og bibeholde alle smag og aromastoffer inde i bønnerne.

2

Friskristede bønner

Tiden fra kaffen ristes til den nydes betyder alverden for smagsoplevelsen. Aromaer og smagsnuancer, som frigives i ristningsprocessen, aftager med tiden. Derfor er friskristet kaffe altid det bedste. Og derfor kan vi levere direkte fra risteriet.

3

Professionelle maskiner

Vi har et sortiment af maskiner, der har gode bryggeegenskaber og som er bygget til daglig drift. Vi prioriteter udstyr, der er i stand til at levere en ensartet høj kvalitet under hård belastning med minimal service og vedligeholdelse. Eversys er et af vores produkter og betegnes af mange som verdens bedste super automatiske espressomaskine.

4

Kompetence

Viden og erfaring hos vores medarbejdere er helt afgørende. Vores teknikere er dygtige håndværkere med et højt fagligt niveau. Der er afgørende for korrekt indstilling af udstyret ift. både smag, drift og efterfølgende vedligeholdelse. Derudover er der en tæt dialog mellem teknikere, sælgere og Fritz Storm, således kunden oplever den samme ensartede forståelse fra vores side hvergang.

5

Service

Vi tilbyder flere typer serviceaftaler, hvor vi arbejder med forebyggende vedligeholdelse, minimering af driftsstop og hurtig responstid, når uheldet er ude. Det gør vi bl.a. med telemetri overvågning af vores maskiner. Vi lægger stor vægt på, at vore service er i top og kunderne er tilfredse.

  • Det giver jo ingen mening at vi laver noget rigtig god mad og så serverer noget tvivlsom kaffe.

    Jan Echberg-Bauerfeind

    Køkkenchef, DI

    1 · 1