Sådan øger du arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden

Forkæl dine medarbejdere med iskaffe i baristakvalitet

Få en kvalitetskaffeløsning til glæde for dig og dine kolleger

Kvalitetskaffe er i høj grad med til at sikre arbejdsglæde og medarbejdertilfredshed. Så hvis du ønsker at forkæle dine medarbejdere på arbejdspladsen, er en superautomatisk espressomaskine, der også kan lave lækker iskaffe, måske den helt rigtige løsning for dig.

Hos Coffee by Storm finder du certificerede kaffer, der sammen med vores superautomatiske kaffemaskiner giver dig den bedste kaffeoplevelse helt på baristaniveau. Oplevelsen blandt vores mange kunder er, at vores kaffeløsninger er med til at give højere medarbejdertilfredshed og en større arbejdsglæde, hvilket betyder, at virksomhedens kaffeløsning faktisk er en væsentlig spiller i hele employer branding-ræset. Og netop employer branding er i den grad blevet aktuelt på dagens arbejdsmarked, hvor det hele tiden bliver sværere og sværere at tiltrække de rette medarbejdere, og hvor fastholdelsen af medarbejdere er vigtigere end nogensinde før. Og når alt kommer til alt, er det bare superlækkert med en friskbrygget iskaffe her i den varme tid.

Få vores e-bog med gode råd til din kaffeløsning

gode råd til din kaffeløsning

Vil du vide mere om, hvordan du forkæler dig selv og dine kolleger med kaffe og kaffemaskiner i baristakvalitet? Så download vores e-bog ”Gode råd om kaffe”. Her får du en masse tips og tricks til, hvordan du vælger den helt rigtige kaffeløsning til din virksomhed – løsninger der øger arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden.

Trin for trin guider e-bogen dig igennem de ting, du bør have med i dine overvejelser, når du skal vælge kaffeløsning. God kaffe handler nemlig både om selve kvaliteten på kaffen, og om maskinen du brygger den på. Og her er de superautomatiske espressomaskiner fra Eversys et rigtig godt valg.

Sidst, men ikke mindst, får du opskriften på en lækker iskaffe til dig og dine kolleger. For hvem vil ikke gerne lade sig afkøle med smagen af god kaffe i sommervarmen?

Bliv klogere på hvordan du

 

  • Finder frem til den helt rigtige kaffeløsning
  • Sikrer din grønne profil med certificeret kaffe og bæredygtige maskiner
  • Får superautomatiske kaffemaskiner, der er nemme at betjene
  • Bruger kaffen som samlingspunkt for kontorfællesskabet
  • Laver en lækker iskaffe til de varme sommerdage

iskaffe i baristakvalitet

Få e-bogen med tips og tricks