Vores professionelle kaffemaskiner

At brygge god kaffe er et håndværk. Også selvom det foregår på en maskine.

Vælg den rigtige kaffemaskine

Vi forhandler nogle af markedets bedste og mest bæredygtige kaffemaskiner. Alle vores professionelle kaffemaskiner er robuste, driftssikre og lette at vedligeholde. Vores fuldautomatiske espressomaskiner fra Eversys er lavet af stål, aluminium og messing, og 99% af materialerne er fuldt ud genanvendelige. Maskinerne har desuden stand by funktion og rensecyklus, der minimerer forbrug af el og vand.

Hvilken løsning, der er den bedste, kommer helt an på de behov, som kunden har. For nogle er det et krav, at der kan brygges store mængder kaffe på kort tid. For andre handler det om at øge medarbejdernes trivsel og gøre kaffepausen til noget særligt. Vi guider jer til at finde den løsning, der er helt rigtig for jer.

Alle vores professionelle maskiner

Kaffemaskiner

Hvad koster firmakaffe i baristakvalitet?

Prøv vores beregner her på siden og se, hvad det koster at forkæle dine medarbejdere med en luksus kaffepause.

Vi har gjort det nemt for dig

Du får både prisen på en god kop kaffe og på leasing af kaffemaskiner i den bedste kvalitet, når du bruger vores beregner. Kopprisen er beregnet på et kaffeforbrug på 3,5 kop kaffe per medarbejder per dag.

Flere maskiner?

Vi beregner antallet af maskiner på baggrund af det givne antal medarbejdere. Men jeres kontormiljø bestemmer, hvor mange maskiner I har behov for. Vores rådgivere kommer gerne ud og giver jer en skræddersyet anbefaling.