september 9, 2020

Sådan sikrer I en god hygiejne ved kaffemaskinen

Alle gæster og medarbejdere i virksomheden skal vide, at de besøger og arbejder på en arbejdsplads, som er ren og sikker.

Derfor er der fokus på rengøring som aldrig før i virksomhederne. En grundig rengøring skal sikre, at COVID-19 ikke spreder sig på arbejdspladsen. Men det er også nødvendigt at skrue op for hyppigheden, når mange mennesker er samlet på en arbejdsplads. Det gælder særligt de overflader og kontaktflader, som alle er fælles om at bruge, og hvor der er mange berøringer i løbet af dagen.

Hvilke kontaktflader skal vi være særligt opmærksomme på?

Der er overflader, som vi rører særligt meget ved i løbet af en arbejdsdag:

  • Telefoner og tastaturer
  • Skrivebord og arbejdsbord
  • Dørhåndtag
  • Kaffemaskiner

Et amerikansk forskerhold fra Arizona University undersøgte for nogle år siden, hvordan vira spreder sig på arbejdspladsen. De fandt at den største smittekilde er kaffemaskinen.

Vi drikker meget kaffe i løbet af en arbejdsdag

Det bliver til rigtig mange berøringer på kaffemaskinen hver dag. 70% af os danskere drikker kaffe i løbet af dagen, og vi drikker i gennemsnit 4,5 kop kaffe i løbet af en arbejdsdag. Med så mange daglige berøringer kan det være svært at holde kaffemaskinerne rene. Derfor er det en god idé at tænke i en berøringsfri løsning, hvis du vil sikre, at dine medarbejdere ikke bliver syge.

Brug din smartphone, når du vælger kaffe

Vi har udviklet en berøringsfri løsning i samarbejde med Eversys SA og iovent GmbH.  Løsningen kræver blot en smartphone. Der er ikke behov for at downloade en APP, du scanner blot QR koden på kaffemaskinen med telefonens kamera eller QR læser. Når kaffemenuen dukker på telefonen, sætter du koppen i maskinen og vælger din foretrukne kaffe på din telefon. Så er din kaffe klar, og du har ikke haft nogen berøring med kaffemaskinen. Det er nemt, og det er god hygiejne.

Kaffepauserne er noget vi ser frem til i løbet af en arbejdsdag, derfor skal de også være sikre og uden risiko for smitte.

Vil du vide mere om vores berøringsfri løsning?

Vi giver gerne en kop kaffe, imens vi viser dig vores berøringsfri løsning.

Ring til vores salgschef Jakob på 42 36 56 90

Tilbage