juni 28, 2022

Coffee by Storm søger ny Junior Tekniker

Stillingen er besat, men vi er altid glade for at modtage uopfordrede ansøgninger.

Er du vores nye Junior Tekniker?

Andreas, vores Junior Tekniker, skal snart starte på sit drømmestudie, og vi leder efter hans afløser.

Han har været ansat hos Coffee by Storm, siden sommeren 2020 som Junior Tekniker. Læs med her og se, hvad han siger om jobbet.

”Arbejdet som Junior Tekniker hos Coffee by Storm har givet mig utrolig meget, både personligt og fagligt”, siger Andreas, “der er sjældent to dage, der ligner hinanden. Det er et meget afvekslende job, hvor jeg både er ude hos kunderne rundt omkring i landet, og hvor jeg arbejder på værkstedet i Herlev.

En god læringsproces og hjælpsomme kollegaer

Andreas startede med de meget simple opgaver som fx at skifte kalkfiltre i maskinerne, samtidig med at han hjalp til på lageret. Det var en god læringsproces, synes han, fordi han ikke fik kastet det hele i hovedet på én gang, men fik lov til at lære i et tempo, som passede ham.

Det var helt sikkert en udfordring at lære alle kaffemaskinens små komponenter at kende, indrømmer Andreas, selvom vi både har videoer og tegninger, der guider os. Mine mere erfarne kolleger var en kæmpe stor hjælp, og de lærte mig efterhånden om de mere komplicerede fejl på maskinerne, så jeg selv kunne køre ud til kunderne og ordne fejlen.

Vi bruger rigtig meget FaceTime. Hvis vi står hos en kunde og ikke lige kan finde ud af, hvad fejlen er, så FaceTimer jeg med én af mine erfarne kolleger, som kan kigge med ind i maskinen og hjælpe mig med at finde fejlen.

“Vi har et rigtig godt samarbejde i teamet af teknikere”, siger Andreas, “vi arbejder med meget stor grad af frihed under ansvar, og vi planlægger selv vores arbejdsdage og arbejdsopgaver i meget høj grad. Opgaverne er jo en blanding af planlagte serviceopgaver og spontant opståede fejlmeldinger”.

Teknikerne holder øje med kaffemaskinerne i det telemetriske overvågningssystem, og på baggrund af de meldinger, som kommer ind i systemet, planlægger de deres kundebesøg.

Afveksling og fleksibiliteten i jobbet er fedt

“Jeg kan godt lide den afveksling og fleksibilitet, der er i jobbet”, siger Andreas. “Arbejdstiden er kl. 8.00 – 16.00 mandag til fredag, men det sker jo, at der lige er noget som skal laves færdigt, og så bliver man lidt længere. Men så kan jeg til gengæld holde tidligere fri en anden dag. Det passer mig fint. Jeg vil anbefale, at man søger jobbet som Junior Teknikker hos Coffee by Storm, hvis man gerne vil have et sabbatår eller to væk fra skolebøgerne og et job, hvor man både lærer en masse, men også får et stort ansvar.

Og så er det er klart en fordel, hvis du er god med dine hænder. Hvis du fx er vildt god til at samle komplicerede Lego-modeller, men du behøver ikke have stort kendskab til hverken mekanik, elektronik eller kaffe.

Hvis du synes Andreas’ job lyder som noget for dig, så ring til Andreas Helt Schaarup på telefon 44 14 41 33 og hør mere.

 

 

close

Modtag flere nyheder fra Coffee by Storm

Når du klikker nedenfor, giver du samtykke til, at Coffee by Storm må gemme og behandle dine oplysninger. Her kan du læse alt om vores privatlivspolitik

Tilbage