embed-container { position: relative; padding-bottom: 2%; overflow: hidden; max-width: 100%; height: auto; }

februar 14, 2020

Kommunikationsmedarbejder

Kan du formulere komplekse budskaber på en enkel og inspirerende måde?
Elsker du god kaffe og er på udkik efter et studiejob?

Så har du nu mulighed for at få et job i en af landets mest ambitiøse og passionerede kaffe­virksom­heder. Vi er en mindre organisation med et godt sammenhold og en klar mission om at tilbyde vores kunder de bedste løsninger.

Virksomheden
Coffee by Storm tilbyder firmakaffe med egne friskristede bønner, driftssikre espressomaskiner og professionel service. Vi forhandler en række maskiner bl.a. fra schweiziske Eversys, der betegnes som verdens førende inden for fuldautomatiske espressomaskiner. Vi servicerer en lang række store virk­somheder og organisationer. Vi er en virksomhed i vækst og i en fase hvor vi omstiller os til større fokus på digital markedsføring og PR.

Om dig
Du studerer journalistik eller anden relevant uddannelse inden for medier og kommunikation. Vi forestiller os, at du er i sidste del af dit studie og du evner at gøre det komplicerede enkelt og det enkle interessant. Som person er du initiativrig, ambitiøs og resultatorienteret. Du er også venlig, smilende og rar at arbejde sammen med.

Dine arbejdsopgaver
Du kommer til at arbejde med mange former for kommu­nikation og skal i den forbindelse være den der sikrer at vi kommunikere tydeligt i forhold til vores forskellige målgrupper. Dine opgave vil bl.a. omfatte:

 • PR-meddelelser
 • Case-stories
 • Indhold til vores SoMe platforme
 • Nyhedsbreve, kampagnetekster, instruktioner m.m.

Vi tilbyder

 • Et relevant studiejob i en innovativ og passioneret virksomhed i vækst
 • Oplæring i vores kaffeverden, herunder tæt samarbejde med tidligere
  baristaverdensmester Fritz Storm
 • En varierende arbejdstid, der kan tilpasses studiet, men forventes
  at være 8 timer per uge i gennemsnit
 • En god arbejdsplads på Lyskær 10 i Herlev

Mere info
Du kan læse mere om os på www.coffeebystorm.dk. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at ringe til direktør Carsten Ohm Frederiksen på 42 43 00 20.

Ansøgning
Lyder studiejobbet interessant, skal du hurtigst muligt sende en kort ansøgning til job@coffeebystorm.dk. Vi behandler ansøgningerne løbende. Når jobbet er besat, fremgår det af dette opslag.

Tilbage