Jeg bli’r ofte ringet op af andre kaffeleverandører, men hvorfor skifte noget ud der virker?

Janni Wehnert
Kromann Reumert

Kromann Reumert logo

Kort og godt tænker jeg go’ kaffe. Go service. Rigtig personlig service. Det er et vigtigt element. Udover god kaffe, som jo er vigtigt, får man den her personlige relation. Det er go’ kaffe og go’ service. Det er to ting, der går hånd i hånd. Det ene går jo ikke uden det andet. Du kan jo yde rigtigt god service, men det dur ikke, hvis produktet er dårligt. Og omvendt. Det er derfor vi fortsætter med Coffee by Storm. Jeg bli’r ofte ringet op af andre kaffeleverandører, der gerne vil ha’ pladsen, men hvorfor skifte noget ud der virker?

Der er masser af undersøgelser, der viser at kaffe vægter rigtigt højt. Det er vigtigt både for vores medarbejdere og for vores eksterne gæster. De får en god og rolig kaffeoplevelse og går herfra glade. Jeg hører rigtigt meget fra gæster, at både vores bønner og vores maskiner er helt vildt lækre, fordi man både kan få en cappuccino og en cafe latte og jeg har rigtigt mange interne, der er mere til vores gode filterkaffe. Generelt hører vi bare gode kommentarer på vores kaffeløsning.

Men det er jo ikke bare bønner og maskiner. Det handler også om service. Det er ikke så længe siden, der var én inde og skifte dele på maskinen. De gør det inden de går i stykker, så man ikke kører dem så langt ud, at maskinen når at gå ned. De bliver skiftet og tjekket inden, så de ikke er nede i dagevis, men bare i enkelte timer.

Vi bliver hos Coffee by Storm så længe produktet, service og pris bare spiller. Vi har lige gjort dét, som en prøve på vores mødegang, at jeg har skiftet til en økologisk bønne for at se om der er nogen, der kan smage forskel. Det er jo den vej det går. Det er et fokus vi har. Økologi og bæredygtighed. Og heldigvis har Coffee by Storm kunnet levere en rigtig god økologisk bønne. Men Coffee by Storm går ikke på kompromis. Det skal ikke bare være økologisk, det skal smage godt.

De har jo masser af kunder, men når jeg ringer ind, så ved de hvem jeg er og jeg ved, hvem de er. Vi er på fornavn. Og det er vigtigt, at når de kommer ud, er det en udadvendt person med smil på læben og ikke en indadvendt sur person.

Janni Wehnert Kromann Reumert

Tilmeld dig vores nyhedsbrev