Om vores privatlivspolitik

 

Besøg på hjemmeside
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning). Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Kommunikation med potentielle kunder
Ønsker du at høre mere om vores services, kan du vælge at kontakte os via e-mail, telefon eller udfylde en kontaktformular på hjemmesiden. Her vil vi typisk bede dig om at opgive informationer som dit navn, din e-mail, dit telefonnummer og navnet på din virksomhed, så vi kan indgå i en dialog med dig og svare på spørgsmål om vores ydelser. 

Kommunikation med kunder
Vi har behov for at kommunikere med vores kunder, så vi sikrer os, at ydelsen leveres korrekt. Herigennem kan vi behandle oplysninger om navn, adresse, ydelser, særlige aftaler, betalingsinformationer og lignende.

Jobansøgninger
Vi modtager gerne jobansøgninger med henblik på at vurdere, om de matcher et behov i virksomheden. Ifølge Datatilsynet
har virksomheden mulighed for at opbevare dine data op til 3 år efter endt rekrutteringsproces, hvis dette anses for nødvendigt. 

Vidregivelse af personoplysninger
Vi vidregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart. 

Indsigt og klage
Dette website ejes og publiceres af 

Coffee by Storm ApS
Lyskær 10
2730 Herlev
Telefon: 42430820
Email: