bæredygtighed

Klimaansvarlig
kaffeløsning

RA Seal Core

Vi tager vores sociale ansvar alvorligt

Det er vores vision at skabe en CO2 neutral kaffeløsning med positiv indvirkning på mennesker og miljø.

Vi baserer vores tilgang til bæredygtighed og ansvarlighed på FN’s retningslinjer for Menneskerettigheder og Erhverv og OECD’s retningslinjer for Miljømæssig og Økonomisk bæredygtighed. Samlet kendt under betegnelsen UNGPs/OECD-standarden. Det er en velkendt standard i alle dele af verden, der også danner grundlag for kommende EU-lovgivning.

Det handler om mere end god kaffe, når vi går på arbejde.

I 2022 har gennemført vores første indvirkningsanalyse (Due Diligence), der er en operationel analyse af hele virksomheden med det formål at identificere, forebygge og afbøde mulige og aktuelle negative indvirkninger på mennesker og miljø.

Indvirkningsanalysen opdateres årligt og dækker det, som virksomheder skal redegøre for jf. årsregnskabsloven §99a.

Vi deler meget gerne resultaterne af vores analyse. Kontakt vores Chief of Sustainability Carsten Ohm Frederiksen for mere information på tlf. 42 43 00 20.

Du kan læse vores The Fair Cup Program for mere information om vores arbejde med bæredygtighed og ansvarligt virksomhedsansvar.

Læs også vores Code of Conduct her og vores politik for bæredygtighed her

Læs mere om nogle af vores igangværende tiltag

Fritz Storm i Afrika

Bæredygtighed hos Coffee by Storm

Hos Coffee by Storm har vi en vision om at skabe en CO2 neutral kaffeløsning med positiv indvirkning på mennesker og miljø. Læs mere her om, hvordan vi griber dette an med konkrete handlinger.

Carsten smager på kaffen

EU-midler giver fremdrift i vores bæredygtighedsproces

Coffee by Storm er i juli 2023 blevet tildelt midler fra EU strukturfondsprogrammet ”SMV:Grøn 2.0”, som vil bidrage til, at vi kan komme videre i en allerede igangsat proces med at reducere vores CO2-udledning.

Glad mand foran Coffee by Storm kaffemaskine

Standbyfunktion gavner miljøet og budgettet

Aktivering af standbyfunktion på Eversys kaffemaskine er en oplagt måde at mindske CO2-udledning og samtidig spare penge på budgettet. 

Etisk Handel Danmark logo

Medstifter af alliance, der vil sikre en mere bæredygtig kaffe

Samarbejde på tværs mellem virksomheder og organisationer er afgørende for at tackle komplekse globale udfordringer. Læs om hvordan vi hos Coffee by Storm i Dansk Alliance for Ansvarlig Kaffe arbejder for at skabe nødvendige positive forandringer i alle led i kaffebranchen. 

Fritz Storm på kafferejse i Uganda

Rejse til Uganda - Nærhed giver klarhed

Vores CEO, Fritz Storm, har været i Uganda for at opnå større forståelse for, hvordan Coffee by Storm gennem vores samarbejde med kaffefarmerne kan forbedre levevilkårene for de mest trængte. 

Kalkfiltre med omtanke for miljøet

Kalkfiltre kan genanvendes

Se en film her om fordelene ved at have et genanvendeligt kalkfilter i jeres kaffemaskiner. Det giver en bedre kaffesmag, god driftsøkonomi og er lig med omtanke for miljøet.

Coffee by Storm papkasser

Returnering af papkasser giver fordele

Papkasser har stadig masser af liv tilbage i sig efter de er blevet anvendt en gang. Vi har introduceret muligheden for vores kunder, at de kan returnere de papkasser, som vi har leveret kaffe til dem i og så bruge dem igen…og igen.

50% mindre CO2 illustration

Omlægning af transport reducerer CO2 udledning markant

Coffee by Storm har reduceret vores CO2-udledning på transport med 50% ved at skifte til en intermodal transportløsning med latsbil og tog. Vi har således taget endnu et vigtigt skridt mod en CO2 neutral kaffeløsning.

Skal vi tage en snak om jeres kaffebehov?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt