bæredygtighed

Vi tager vores sociale ansvar alvorligt

Det er vores vision at skabe en CO2 neutral kaffeløsning med positiv indvirkning på mennesker og miljø.

Vi baserer vores tilgang til bæredygtighed og ansvarlighed på FN’s retningslinjer for Menneskerettigheder og Erhverv og OECD’s retningslinjer for Miljømæssig og Økonomisk bæredygtighed. Samlet kendt under betegnelsen UNGPs/OECD-standarden. Det er en velkendt standard i alle dele af verden, der også danner grundlag for kommende EU-lovgivning.

Det handler om mere end god kaffe, når vi går på arbejde.

I 2022 har gennemført vores første indvirkningsanalyse (Due Diligence), der er en operationel analyse af hele virksomheden med det formål at identificere, forebygge og afbøde mulige og aktuelle negative indvirkninger på mennesker og miljø.

Indvirkningsanalysen opdateres årligt og dækker det, som virksomheder skal redegøre for jf. årsregnskabsloven §99a.

Vi deler meget gerne resultaterne af vores analyse. Kontakt vores Chief of Sustainability Carsten Ohm Frederiksen for mere information på tlf. 42 43 00 20.

Du kan også læse vores bæredygtighedsprofil for mere information om vores arbejde med bæredygtighed og ansvarligt virksomhedsansvar.

Læs også vores Code of Conduct her og vores politik for bæredygtighed her

Læs mere om nogle af vores igangværende tiltag

Bæredygtighed hos Coffee by Storm

Hos Coffee by Storm har vi en vision om at skabe en CO2 neutral kaffeløsning med positiv indvirkning på mennesker og miljø. Læs mere her om, hvordan vi griber dette an med konkrete handlinger.

EU-midler giver fremdrift i vores bæredygtighedsproces

Coffee by Storm er i juli 2023 blevet tildelt midler fra EU strukturfondsprogrammet ”SMV:Grøn 2.0”. Chief Sustainability Officer hos Coffee by Storm, Carsten Ohm Frederiksen er begejstret for at få tildelt midlerne, fordi de hjælper med komme videre i en allerede igangsat proces med at reducere virksomhedens CO2-udledning.

Medstifter af alliance, der vil sikre en mere bæredygtig kaffe

Samarbejde på tværs mellem virksomheder og organisationer er afgørende for at tackle komplekse globale udfordringer. Dansk Alliance for Ansvarlig Kaffe er et fremragende eksempel på, hvordan vi hos Coffee by Storm arbejder sammen med andre kaffe-aktører for at skabe nødvendige positive forandringer i alle led i kaffebranchen. 

Omlægning af transport reducerer CO2 udledning markant

Coffee by Storm har reduceret vores CO2-udledning på transport med 50% ved at skifte til en intermodal transportløsning med latsbil og tog. Vi har således taget endnu et vigtigt skridt mod en CO2 neutral kaffeløsning.

Skal vi tage en snak om jeres kaffebehov?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt