bæredygtighed

Vi tager vores sociale ansvar alvorligt

Det er vores vision at skabe en CO2 neutral kaffeløsning med positiv indvirkning på mennesker og miljø.

Vi baserer vores tilgang til bæredygtighed og ansvarlighed på FN’s retningslinjer for Menneskerettigheder og Erhverv og OECD’s retningslinjer for Miljømæssig og Økonomisk bæredygtighed. Samlet kendt under betegnelsen UNGPs/OECD-standarden. Det er en velkendt standard i alle dele af verden, der også danner grundlag for kommende EU-lovgivning.

Det handler om mere end god kaffe, når vi går på arbejde.

I 2022 har gennemført vores første indvirkningsanalyse (Due Diligence), der er en operationel analyse af hele virksomheden med det formål at identificere, forebygge og afbøde mulige og aktuelle negative indvirkninger på mennesker og miljø.

Indvirkningsanalysen opdateres årligt og dækker det, som virksomheder skal redegøre for jf. årsregnskabsloven §99a.

Vi deler meget gerne resultaterne af vores analyse. Kontakt vores Chief of Sustainability Carsten Ohm Frederiksen for mere information på tlf. 42 43 00 20.

Du kan også læse vores bæredygtighedsprofil for mere information om vores arbejde med bæredygtighed og ansvarligt virksomhedsansvar.

Læs også vores Code of Conduct her og vores politik for bæredygtighed her

Læs mere om nogle af de projekter, som vi støtter, og hvordan.

Agness Mulundu

Agness Mulundu er enke og bor i Luombe i det nordlige Zambia sammen med sine 4 børn. De to af dem går i skole, men der har desværre ikke været råd til at sende de andre børn i skole endnu.

Catherine Chileshe

Catherine Chileshe bor i Ngoli I det nordlige Zambia og er alenemor med tre børn. To af dem går allerede i skole, men der har ikke endnu været råd til at sende den mindste i skole.

Kampinda Secondary School

PEAS Kampinda Secondary School åbnede i 2018 i Kasama i det nordlige Zambia.

Coffee Kids

Coffee Kids er en organisation der arbejder med børn og unge af nuværende kaffeproducenter. Der ydes hjælp i form at mentorordninger, uddannelse og tilskud til at komme igang.

Skal vi tage en snak om jeres kaffebehov?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt