Det siger vores kunder om os

Kundereferencer

Kaffe har en stor betydning for rigtig mange mennesker i løbet af en arbejdsdag. Det er omkring kaffemaskinen, at vi samles og mødes til en snak om både fagligt og personligt, især hvis kaffen er god. Det er den hos os, og det synes vores kunder heldigvis også. Læs her, hvad vores kunder siger om os og vores kaffeløsninger.

Tilfredse kunder med god smag i munden

Chr. hansen case

Chr. hansen

Vi entrerede med Coffee by Storm for nogle år tilbage, og i den periode har vi haft en stor vækst. Det betyder, at vi sammen har måttet steppe op undervejs og finde nogle nye maskiner.

Læs mere om kaffen hos Chr. Hansen

Dansk industri case

Dansk industri

Jeg tænker kvalitet. Engagement. Det er sådan set umiddelbart de to ting, der falder mig ind. Der er også noget personlighed i det. Personligt ejerskab. Man kan mærke, at de brænder for det. 

Læs mere om samarbejdet med DI

Kromann reumert case

Kromann reumert

Kort og godt tænker jeg go’ kaffe. Personlig service. Det er et vigtigt element. Udover god kaffe, som jo er vigtigt, er der en personlige relation. Det er go’ kaffe og go’ service. 

Læs hvad Janni Wehnert har at sige

Moe case

moe

Coffee by Storm er en virksomhed, der er langt fra bunden og fra gennemsnittet, og de leverer en god kvalitet. Det er derfor vi har valgt dem. 

Læs mere om kaffen hos MOE

Stena Recycling case

Stena Recycling

Kaffeloungen skaber fællesskab og samarbejde blandt Stena Recyclings medarbejdere på det danske hovedkontor i Brøndby.

Læs mere om kaffepauser hos Stena Recycling

Life Science Huset case

Life Science Huset

Vi vil gerne signalere, at her er dejligt at være. God kvalitet hele vejen igennem. Derfor går vi heller ikke på kompromis med kaffen.

Life Science Huset skal summe af liv

Carnegie case

carnegie

Vi valgte dem, fordi det etiske er på plads, og fordi de har viden, som er veldokumenteret.

Mere om kaffen hos Carnegie

Kontorsamling

studio david thulstrup

Det internationale team af arkitekter, interiør og produkt designere hos Studio David Thulstrup nyder deres friskbryggede kaffe, brygget på Cameo med vores Rainforest Alliance certificerede bønner Woodstar.

 

Bolia.com case

Bolia.com

På Centralværkstedet i Aarhus kan Bolias medarbejdere og gæster nyde en kop kaffe brygget på Eversys’ fuldautomatiske espressomaskine Cameo.

AON case

aon

AON er verdens største rådgivningsvirksomhed med speciale inden for forsikringsområdet. Til deres kontorer i København og Kolding har de valgt Eversys Cameo og vores Quetzal bønner fra Brasilien og Guatemala.

Augustinus fonden case

Augustinus fonden

Medarbejdere hos Augustinus Fonden på Skt. Annæ Plads i København kan nyde en god kop kaffe brygget på Eversys Cameo med vores økologiske kaffebønner Tucan.

BIG case

big

Hos BIG – Bjarke Ingels Group er det vigtigt, at medarbejderne kan vælge mellem ko- og plantemælk i kaffen. Derfor har de valgt Eversys’ fuldautomatiske espressomaskine Cameo med to mælketyper.

 

Hotel Klippen

Hotel Klippen Bornholm

Jannie og Martin Buch Thorborg har valgt en kaffeløsning fra Coffee by Storm til deres hotel på Bornholm.

Lakrids by bülow case

lakrids by bülow

Lakrids by Bülow har valgt Eversys’ fuldautomatiske espressomaskine Cameo. Det er en af markedets absolut bedste fuldautomatiske maskiner, der laver en kaffe helt på niveau med verdens bedste barista.

lundgrens case

lundgrens

Lundgrens advokater rådgiver bl.a. om bæredygtighed, og vi er glade for, at de har valgt vores certificerede bønner fra Zambia, et projekt hvor vi hjælper lokale kvindelige iværksættere.

Kaffe i blå kop

Ernst & Young

Hos Ernst & Young på Frederiksberg kan medarbejdere og gæster i deres café nyde en god kop kaffe brygget på vores Sunbird bønner fra Zambia. På de fuldautomatiske Enigma maskiner kan de få en friskbrygget kop kaffe brygget på vores økologiske bønner Tucan og endda vælge mellem ko- og plantemælk.

Shotmaster hos Seaside Toldboden

Seaside Toldboden

Kaffebaren Terminalen har valgt Eversys’ Shotmaster og vores økologiske bønner Tucan fra Peru og Mexico.

Eversys Cameo i Hotelbar

Hotel Sct. Thomas

Hotel Sct. Thomas har valgt Eversys’ fuldautomatiske espressomaskine med vores Rainforest Alliance certificerede Woodstar bønner.

Bruun & Hjejle case

bruun & hjejle

I advokatfirmaet Bruun & Hjejle sætter de fokus på at skabe de optimale rammer for deres medarbejdere. De har valgt vores kaffeløsning med Eversys Cameo og vores Rainforest Alliance certificerede bønner Woodstar.

Det Nordjyske Mediehus vil gerne være en attraktiv arbejdplads

Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus vil gerne være en attraktiv arbejdsplads, som gør noget ekstra for deres medarbejdere. Det gør de blandt andet ved at servere en god kop kaffe for dem med en kaffeløsning fra Coffee by Storm.

Mere om kaffeløsningen hos Det Nordjyske Mediehus

Organic Market case

Organic Market

Kaffemaskinen fra Coffee by Storm er en central del af købsoplevelsen hos Organic Market, som tilbyder økologiske varer i ubemandede butikker. Mange kunder kommer kun for at købe den gode kaffe og siger, at den smager som at den var lavet af en barista.

Mere om kaffeløsningen hos Organic Market

Skal vi tage en snak om jeres kaffebehov?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt