service aftaler

Der er også en serviceaftale, der passer til jer

Serviceaftale

Vi tilbyder førsteklasses service af jeres kaffeudstyr, så vi minimerer driftsstop og får det bedste frem i brygningen. En “Serviceaftale” sikrer, at jeres udstyr vedligeholdes af erfarne og professionelle teknikere. Vi tilbyder 24/7 overvågning af kaffemaskiner med telemetri, så selv de mindste afvigelser registreres. Vi arbejder med forebyggende vedligeholdelse, for at minimere driftsstop. Og hvis uheldet er ude, er vi fremme inden for 24 timer – hurtigt og effektivt. Med en “Serviceaftale” er I endvidere sikret mod alle uforudsete udgifter.

Modbar Service

Facility Serviceaftale

I nogle virksomheder er der behov for, at vi tager det fulde ansvar for driften af kaffeløsningen. Vi tilbyder en “Facility Serviceaftale”, som passer til jeres individuelle behov. Udover teknisk service kan vi stå for alt daglig vedligeholdelse og påfyldning af ingredienser I jeres maskiner. I får jeres egen servicemedarbejder fra Coffee by Storm og ‘one point of contact’. Vores servicemedarbejdere er professionelle, og priserne er konkurrencedygtige. Det er et godt alternativ til at gøre det selv eller at lade kantinen udføre servicen.

Læs mere om vores “Facility Serviceaftale” hos Chr. Hansen

Opfyldning af kaffemaskine

Hygiejneaftale

Koldtvandsanlæg kræver også løbende rengøring og vedligeholdelse for at sikre en god hygiejne, men det er ofte overset i virksomhedens rengøringsaftale.

Vi oplever, at der er mange, som derfor ønsker en øget sikkerhed for, at hygiejnen også er i top i koldtvandsanlægget. Derfor udbyder vi en “Hygiejneaftale”, hvor vi regelmæssigt sørger for rengøringen og desinfektionen af koldtvandsanlægget. Virksomheden får samtidig en sikkerhed for, at de lever op til retningslinjerne i HACCP.

primo taphane

Lad os finde en serviceaftale der passer jer

Udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt