hvorfor os?

Fritz Storm er verdensmester, det siger lidt om vores ambitionsniveau

Lad os komme igang

Og ja det skal der. Men det er for din skyld. For en god firmakaffe kræver kendskab til kaffebønner, valg af maskiner, kalibrering af samme og ikke mindst konstant vedligehold og optimering, så kaffen bliver så god som du og dine medarbejdere har fortjent.

Vi har 5 konkrete grunde til at vælge os, hvis du endnu ikke er overbevist.

1

1

Gode råvarer

Alle vores kaffeblandinger er Fritz Storms egne opskrifter. Grundlaget er råvarer af høj kvalitet, hvor bønnerne er nøje udvalgt og ensartede i størrelse. Bønnerne specialristes nænsomt med henblik på at udvikle og bibeholde alle smag og aromastoffer inde i bønnerne.
Se udvalg af certificerede kaffebønner, både til espresso- og filterkaffe

2

2

Friskristede bønner

Tiden fra kaffen ristes til den nydes betyder alverden for smagsoplevelsen. Aromaer og smagsnuancer, som frigives i ristningsprocessen, aftager med tiden. Derfor er friskristet kaffe altid det bedste. 
Se udvalg af certificerede kaffebønner, både til espresso- og filterkaffe

3

3

Professionelle maskiner

Vi har et sortiment af maskiner, der har gode bryggeegenskaber og som er bygget til daglig drift. Vi prioriteter udstyr, der er i stand til at levere en ensartet høj kvalitet under hård belastning med minimal service og vedligeholdelse. Eversys er et af vores produkter og betegnes af mange som verdens bedste super automatiske espressomaskine.
Fuldautomatiske espressomaskiner, manuelle espressomaskiner og filterbryggere 

4

4

Kompetence

Viden og erfaring hos vores medarbejdere er helt afgørende. Vores teknikere er dygtige håndværkere med et højt fagligt niveau. Der er afgørende for korrekt indstilling af udstyret ift. både smag, drift og efterfølgende vedligeholdelse. Derudover er der en tæt dialog mellem teknikere, sælgere og Fritz Storm, således kunden oplever den samme ensartede forståelse fra vores side hvergang.
Mød Fritz Storm

5

5

Service

Vi tilbyder flere typer serviceaftaler, hvor vi arbejder med forebyggende vedligeholdelse, minimering af driftsstop og hurtig responstid, når uheldet er ude. Det gør vi bl.a. med telemetri overvågning af vores maskiner. Vi lægger stor vægt på, at vore service er i top og kunderne er tilfredse.
Vælg serviceaftale der passer til jeres behov

“Det giver jo ingen mening at vi laver noget rigtig god mad, og så serverer noget tvivlsomt kaffe”

Jan Eichberg Bauerfeind
Køkkenchef, DI

Se kundecase fra Dansk Industri 

Skal vi tage en snak om jeres kaffebehov?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt