Hos Coffee by Storm kan jeg mærke den passion, de har omkring kaffen og kaffemaskinerne

Birgitte Yding
Administrationschef, Lægemiddelindustriforeningen

LifeScienceHuset logo

Life Science Huset skal summe af liv

”Hos Coffee by Storm kan jeg mærke den passion, de har omkring kaffen og kaffemaskinerne. Og så betyder det rigtig meget for mig, at Fritz Storm har så mange års erfaring. Han ved, hvad han taler om”, siger Birgitte Yding, Administrationschef Lægemiddelindustriforeningen.

Vi vil gerne signalere, at her er dejligt at være. Ikke at det skal være dyrt og overdådigt, men det skal være god kvalitet hele vejen igennem. Derfor går vi heller ikke på kompromis med kaffen.

Efter en større renovering af vores mødefaciliteter, lancerede og åbnede vi i starten af 2021 Life Science Huset på Lersø Parkallé på Østerbro i København. Det er vores ambition, at det skal være et hus, der inviterer indenfor og skaber en platform til dialog og netværk blandt kunder, medlemmer, medarbejdere og gæster.

Vores ønske er, at huset skal summe af liv. Vi ser meget gerne, at vores Café bliver medicinalindustriens foretrukne mødested. Her kan de sidde og arbejde mellem to møder. De kan spise frokost eller blot slappe af med en rigtig god kop kaffe. Derfor er det vigtigt for os at skabe en autentisk caféstemning med en barista og kaffe af meget høj kvalitet.

 

Her bliver kræset for medarbejderne

Over for husets Café ligger vores medarbejderlounge med bløde møbler, højborde og en fuldautomatisk espressomaskine. Her kan medarbejderne tage en kaffepause. De kan også holde interne møder eller arbejde, hvis de har brug for afveksling fra deres faste arbejdsstation.

Vi vil gerne have, at vi her i LIF bliver én stor enhed. At medarbejderne taler sammen på tværs af afdelingerne, at vi tænker i, hvordan vi kan hjælpe hinanden, og hvordan vi kan samarbejde. Og her er medarbejderloungen med den gode kaffe et vigtigt værktøj til at skabe den dialog mellem medarbejderne.

Caféen, medarbejderloungen og hele huset emmer af gode, gennemtænkte løsninger. Da jeg startede i LIF, tænkte jeg: ”Her bliver der kræset for medarbejderne”. Vi har tilskud til motion, løbeklub og lækker, sund mad i kantinen. Men først og fremmest ønsker vi at skabe et hus, hvor medlemmer, kunder og andre besøgende kan føle sig hjemme. Derfor var tanken, at den kaffe vi serverer for dem i caféen, skal være mindst lige så god, som den de kan få på kaffebaren ude i byen.

Vi var en lille gruppe kolleger, der fik ansvaret for at vælge kaffeløsning, og vi gjorde os mange overvejelser i processen. Kaffens kvalitet og smag var selvfølgelig en vigtig faktor, men vi gjorde os også tanker om maskinernes design, deres funktionalitet og ikke mindst om leverandørens service.

 

Driftssikkerheden er vigtig

Gruppen var rundt på mange kaffebarer i byen og hos adskillige leverandører for at smage på kaffe og se på maskiner, inden vi valgte Coffee by Storm.

Jeg er ikke selv kaffeekspert, men hos Coffee by Storm kan jeg mærke den passion, de har omkring kaffen og kaffemaskinerne. Og så betyder det rigtig meget for mig, at Fritz Storm har så mange års erfaring. Han ved, hvad han taler om, og det gav mig den nødvendige ro og tillid til at træffe en beslutning.

Hos Coffee by Storm fik vi god rådgivning hele vejen rundt. De fortalte meget detaljeret både om kaffen og om de forskellige maskiner. De arrangerede baristakursus for vores Café- og køkkenpersonale og sørgede for grundig vejledning i, hvordan maskinerne skal bruges, rengøres og vedligeholdes.

Til Caféen valgte vi en manuel espressomaskine fra Victoria Arduino i et lækkert design, der signalerer autentisk cafémiljø. Til medarbejderloungen har vi valgt en driftssikker, fuldautomatisk espressomaskine fra Eversys. Den laver en rigtig god kop kaffe, og som er nem at betjene.

For mig er driften utroligt vigtig. I et travlt hus som Life Science Huset er der ikke plads til, at for meget går galt i hverdagen. Jeg har derfor behov for at vide, at leverandøren står klar til at håndtere akut opståede problemer med det samme. Det giver mig ro i maven at vide, at Coffee by Storm er på pletten, så snart jeg ringer efter dem.

Life Science Huset skal summe af liv og kaffe

Tilmeld dig vores nyhedsbrev