Go’ kaffe. Go’ arbejdsdag.

Kaffeløsninger der skaber arbejdsglæde

kaffe

en verden af kaffeglæde

Vores kaffer

Vores kaffebønner er udvalgte og ristet efter specifikke profiler, der er udviklet af vores CEO og tidligere baristaverdensmester Fritz Storm. Derfor er vores kaffe også helt på højde med den kvalitet, man får på kaffebaren.

Vi har et bredt udvalg af certificerede kaffebønner, både til espresso- og filterkaffe

Vores maskiner

Vi er eneste importør i Danmark af Eversys’ fuldautomatiske espressomaskiner, der er blandt markedets allerbedste. Maskinerne har meget høj ydeevne og en levetid på +10 år, og så leverer de en usædvanlig god kop kaffe.

Vi har selvfølgelig også et bredt udvalg af filterbryggere og manuelle espressomaskiner

Vores service

Vi ved, hvor frustrerende det er, når kaffemaskinen er nede. Derfor er driftssikkerhed vores topprioritet. Kaffemaskiner kræver specialistkompetencer indenfor både kaffe og avanceret teknik, og vi tilbyder service aftaler, hvor vores højt specialiserede teknikere kommer indenfor 24 timer, når uheldet er ude.

Vælg serviceaftale der passer til jeres behov

Coffee by Storm

Vi leverer en komplet kaffeløsning og udfører service i hele landet. Virksomheden er stiftet af tidligere baristaverdensmester Fritz Storm og tidligere direktør i kaffebranchen Carsten Ohm Frederiksen. Siden 2013 har vi bragt kvalitetskaffe ind i de danske virksomheder, og det kræver både kaffebønner af høj kvalitet og udstyr, der får den bedste kvalitet ud af bønnerne.

Disse virksomheder serverer kvalitetskaffe for sine medarbejdere

Hvad er jeres behov

Skal vi tage en snak om jeres kaffebehov?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt