go’ kaffe. go’ arbejdsdag.

Kaffeløsninger til kontoret

Kaffepausen på kontoret

God kaffe er en investering i medarbejdernes trivsel og samtidig øger det samarbejdet på tværs i organisationen.

Det er ved kaffemaskinen, vi kommer i snak med vores kolleger og udveksler viden og idéer.

Den gode kaffe tiltrækker de eftertragtede talenter. Når der er god kaffe til medarbejderne, skaber det arbejdsglæde og større medarbejdertilfredshed.

Få den bedste kaffeløsning

Der er mange aspekter at tage stilling til, når I skal vælge ny kaffeløsning. Kaffen skal smage godt, maskinen skal være driftssikker, og en pålidelig service er vigtig. Måske er aspekter som bæredygtighed og certificeringer også vigtige for jer. Vi guider jer til den løsning, der passer præcis til jeres behov.

Populære kaffeløsninger til kontoret

Find den kaffeløsning, der passer til både din virksomheds og medarbejderes behov for kaffe. Overvej blandt andet hvor meget kaffe, der bliver sat til livs i løbet af en arbejdsdag, og hvad der er af spidsbelastninger. Er I på udkig efter et samlingspunkt, eller handler det snarere om at undgå kaffekøer i peak hours? Det er også nogle overvejelser værd, hvad jeres kaffeløsning signalerer. Og vigtigst, hvor rig en smagsoplevelse dine kollegaer og gæster skal have ud af jeres kaffe.

Eversys Cameo c’2ms/Classic

En populær maskine

Eversys Cameo c’2ms/Core

Den helt enkle Cameo

Eversys Legacy

Nyeste maskine fra Eversys

Kaffeløsninger til det lille kontor

Det populære valg

Eversys legacy er den stabile kaffeløsning til det store kontor

Eversys Legacy

Legacy fra Eversys brygger kopkvalitet på baristaniveau. Nem at betjene og brygger alle populære kaffedrikke. Med et kompakt design fylder den ikke mere end en lille printer, mens den brygger kvalitetsespresso lige så hurtigt, som printeren skyder sider ud. Op til 175 espresso i timen.

Det nemme valg

Jura Giga X8c – perfekt til det mindre kontor

Jura Giga X8c

Brugervenlig espressomaskine til mindre kontorer. Maskinen er udstyret med en 4,3″ touchskærm, og menuen kan skræddersyes med op til 32 forskellige drikke, som I selv kan navngive. Modellen har direkte vandtilslutning men kan også leveres med vandtank.

Kaffeløsninger til det store kontor

Det populære valg

Eversys legacy er den stabile kaffeløsning til det store kontor

Eversys Cameo c´2ms/Classic

I går ikke galt i byen med den elegante, brugervenlige og ekstremt holdbare Camero Core espressomaskine fra Eversy. Brygger to ens kaffedrikke på samme tid, og kan brygge op til 175 kopper espresso i timen. Ideel til små og mellemstore kontorer og alt derimellem.

No-nonsense valget

Bunn Brygger ICBA – en populær maskine

BUNN Brygger ICBA Platinum

Filterbryggeren er perfekt, når man skal lave store mængder kaffe hurtigt. Det gør den perfekt til high-traffic områder som kantinen ved frokosttid. Filterkaffen er desuden bedre end sit ry. Med kvalitetsbønner og den rette bryggemetode kan man faktisk lave en ganske god kop filterkaffe.

Tilfredse kunder med god smag i munden

Se hvad andre virksomheder har valgt som kaffeløsning til deres kontor.

Kaffen hos Chr. Hansen

CHR. HANSEN

Vi entrerede med Coffee by Storm for nogle år tilbage, og i den periode har vi haft en stor vækst. Det betyder, at vi sammen har måttet steppe op undervejs og finde nogle nye maskiner.

Læs mere om kaffen hos Chr. Hansen

Dansk industri

Jeg tænker kvalitet. Engagement. Det er sådan set umiddelbart de to ting, der falder mig ind. Der er også noget personlighed i det. Personligt ejerskab. Man kan mærke, at de brænder for det.

Læs mere om samarbejdet med DI

Kaffe på kontoret hos Kromann Reumert

KROMANN REUMERT

Kort og godt tænker jeg go’ kaffe. Personlig service. Det er et vigtigt element. Udover god kaffe, som jo er vigtigt, er der en personlige relation. Det er go’ kaffe og go’ service.

Læs hvad Janni Wehnert har at sige

Kaffeløsningen til det store kontor MOE er fra Coffee by Storm

MOE

Coffee by Storm er en virksomhed, der er langt fra bunden og fra gennemsnittet, og de leverer en god kvalitet. Det er derfor vi har valgt dem.

Læs mere om kaffen hos MOE

Stena Recycling – foyer med Eversys espressomaskine

STENA RECYCLING

Kaffeloungen skaber fællesskab og samarbejde blandt Stena Recyclings medarbejdere på det danske hovedkontor i Brøndby.

Læs mere om kaffepauser hos Stena Recycling

Life Science Huset kontorkaffe af barista kvalitet

LIFE SCIENCE HUSET

Vi vil gerne signalere, at her er dejligt at være. God kvalitet hele vejen igennem. Derfor går vi heller ikke på kompromis med kaffen.

Life Science Huset skal summe af liv

Skal vi tage en snak om jeres kaffebehov?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt