go’ kaffe. go’ arbejdsdag.

Kaffeløsninger til erhverv og butik

Coffee by Storm kaffemaskine på bord

Find jeres kaffeløsning

Butik og erhverv kan jo være mange forskellige ting, og derfor varierer det, hvad kaffeløsningen skal kunne levere. Skal den lave kaffe til gæster eller kunder, og skal den være selvbetjent eller baristabetjent? Skal den være samlingspunkt eller køknuser? Iøjnefaldende eller diskret? Og hvordan skal kaffen smage?

Kaffeløsninger til butikker

Kaffestationer dukker op stort set alle steder. De har den i kiosken, på tankstationen og i boghandleren. Vi er nemlig mange, der griber en kop kaffe to-go, når vi er på farten og derfor giver det god mening at have en kaffestation i din butik.   

En kop kaffe er ofte et impulskøb, når vi er på farten. Derfor skal din kaffestation være synlig og indbydende og samtidig signalere kvalitetskaffe.

Kaffeløsning til erhverv og butik – takeaway
Kontormiljø med kaffemaskine

Med en komplet kaffestation fra Coffee by Storm kan du tiltrække nye kunder og gæster. Stationen er udarbejdet i et moderne og indbydende design, der signalerer, at her får man en virkelig god kop kaffe. Den fuldautomatisk espressomaskine fra Eversys installeres med MobilPay for nem betaling.

Kontakt os på +45 42 43 08 20 eller office@coffeebystorm.dk hvis du vil høre mere om at få designet en komplet kaffestation.

Kaffeløsning til showrooms, receptioner og deslige

Minimalistisk kaffeløaning – Specter

Den minimalistiske

 

Minimalistisk kaffeløsning, der passer ind i alle miljøer med taphanens elegante design og den brugervenlige touchskærm. I underskabet gemmer sig markedets bedste fuldautomatiske espressomaskine fra Eversys, der sikrer en friskbrygget kop kaffe i ekstrem høj kvalitet – hver gang.

Den populære

 

I går ikke galt i byen med den elegante, brugervenlige og ekstremt holdbare Cameo Core espressomaskine fra Eversys. Brygger to ens kaffedrikke på samme tid, og kan brygge op til 175 kopper espresso i timen. Ideel til små og mellemstore kontorer og alt derimellem.

Eversys Cameo c2ms Core er den populære kaffeløsning til kontoret
VA prima maskine

Hjemmebaristaens valg

 

Victoria Arduino’s Prima er en high-end espressomaskine designet til hjemmebaristaen, der også vil kæle for kaffen på jobbet. Bryg alle de espressobaserede kaffedrikke såsom caffe latte, cappuccino og den ”sorte” americano. Nyudvikling af motor og varmesystem givet lavt varmespild og energiforbrug. Oplagt til frisøren eller det eksklusive showroom, hvor der er en ’trænet barista’ tilstede.

Tilfredse kunder med god smag i munden

Se hvad andre virksomheder har valgt som kaffeløsning til dem og deres gæster.

Marting Thorborg smager kaffe hos Coffee by Storm

HOTEL KLIPPEN BORNHOLM

Jannie og Martin Buch Thorborg har valgt en kaffeløsning fra Coffee by Storm til deres hotel på Bornholm.

Eversys Cameo kaffemaskine hos Organic Market

ORGANIC MARKET

Kaffemaskinen fra Coffee by Storm er en central del af købsoplevelsen hos Organic Market, som tilbyder økologiske varer i ubemandede butikker. Mange kunder kommer kun for at købe den gode kaffe og siger, at den smager som at den var lavet af en barista.

Mere om kaffeløsningen hos Organic Market

Lækkert setup hos Bolia

bolia.com

På Centralværkstedet i Aarhus kan Bolias medarbejdere og gæster nyde en kop kaffe brygget på Eversys’ fuldautomatiske espressomaskine Cameo.

Skal vi tage en snak om jeres kaffebehov?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt