embed-container { position: relative; padding-bottom: 2%; overflow: hidden; max-width: 100%; height: auto; }

Eversys bygger bro mellem de traditionelle manuelle espressomaskiner og de fuldautomatiske espressomaskiner. Deres fuldautomatiske espressomaskiner leverer en kopkvalitet fuldt ud på linje med en dygtig barista. Til gengæld gør den det hver gang! Derfor er Eversys’ fuldautomatiske espressomaskiner også et godt valg til virksomheder og erhverv, som ikke vil gå på kompromis med kaffeløsningen. De fuldautomatiske espressomaskiner fra Everys har en meget høj driftssikkerhed og er velegnet både til kontoret og kantinen.

Hvad kan Eversys’ Cameo

En alt i én espressomaskine, som leverer hver gang!

Her illustreres hvordan maskinrummet ser ud i en Eversys espressomaskine

Eversys Cameo er en enkel fuldautomatisk espressomaskine, der til gengæld indeholder alle de arbejdsgange en barista normalt ville have for at lave en lækker kop kaffe.

Maskinen kværner og nivellerer kaffen inden tampning og brygger en espresso lige så godt, som en dygtige barista er i stand til. Den steamer også mælken, så er der blot tilbage at lave latte-art.

Eversys Cameo kommer i forskellige modeller, der hver især har særlige funktioner, alt efter hvad det specifikke behov er. Cameo kan leveres i alle Pantone farver, så der vil altid være en, der passer ind i virksomhedens omgivelser og kontormiljø.

Er der behov for en driftssikker fuldautomatisk espressomaskine, som leverer en exceptionel god kop kaffe og samtidig ser godt ud, så er Eversys en god løsning.

Udforsk

Eversyss produkter