The Fair Cup ProgramTM

Tak for denne gang til Foodexpo og alle gæster!

Foodexpo 2024

Foodexpo er for alle, der interesserer sig for fremtidens fødevarer. Du kan blive tanket op på den nyeste viden også indenfor kaffe og kaffeløsninger.

Du kan på vores stand opleve et spændende program, med besøg af internationale eksperter indenfor kaffe, kaffedyrkning, kaffebrygning og bryggeudstyr. Og ikke mindst kan du udforske vores seneste under-counter løsning SPECTER.

Vi glæder os til at se dig!
SPECTER mobiltelefoner cut
SPECTER salg cut

Udforsk vores nye under‑counter løsning SPECTER

 

SPECTER var the ‘talk of town’, da vi præsenterede løsningen for det internationale publikum på HOST messen i Milano i efteråret 2023.

SPECTER er udviklet i samarbejde med den schweiziske robotvirksomhed SMYZE.

Løsningen passer ind i alle miljøer, hvor der er fokus på æstetik, eller hvor pladsen er trang. En elegant løsning, hvor vi har skrællet alt det overflødige væk fra bordpladen. I underskabet gemmer sig en af markedets bedste fuldautomatiske espressomaskiner fra Eversys, der sikrer en friskbrygget kop kaffe i ekstrem høj kvalitet – hver gang.

Mød regerende barista verdensmester 2023 Boram Um

Boram er ikke alene en dygtig barista men også en kompetent kaffeproducent og kafferister fra Brasilien og nyder stor anerkendelse for sin ekspertise i det globale kaffefællesskab.

Du kan møde Boram på vores stand, hvor han i kraft af sin rolle som ambassadør for Eversys vil demonstrere, at automatisering i kaffebrygning er fremtiden også for professionelle i kaffeindustrien, caféer, barer og restauranter.

Dette er også en enestående mulighed for at smage kaffen fra Boram’s egen kaffefarm i Brasilien og få en snak med verdensmesteren om kaffe.

Barista verdensmester 2023 – Boram Um
Barista verdensmester 2023 – Boram Um og Eversys Legacy

Disse brands kan du opleve på vores stand

Den fuldautomatiske espressomaskine fra Eversys

 

Leverer hver gang en kop kaffe i samme ensartede kvalitet.

Maskinen kværner den afstemte mængde bønner, steamer mælken og giver mulighed for en lang række af populære kaffedrikke som cappuccino, caffe latte, cortado og selvfølgelig også en helt almindelig kop americano. Maskinen brygger en kop kaffe helt på højde med en god barista.

På vores stand kan du opleve maskinerne Enigma, Shotmaster, Cameo og Legacy.

Eversys brand logo
Victoria Arduino logo

På toppen siden 1905

 

Victoria Arduino er en af de ældste producenter af espressomaskiner. Den første espressomaskine fra Victoria Arduino så dagens lys i 1905, og i mange år var deres Black Eagle den officielle maskine til World Barista Championship. Udover espressomaskiner producerer Victoria Arduino en række populære kværne.

På vores stand kan du opleve maskinerne White Eagle, Eagle One, Maverick og Prima samt udvalgte kværne.

Se kunden i øjnene med Modbar

 

Modbar Espressosystem er populær på kaffebaren, der prioriterer æstetik og kvalitet. Samtidig giver Modbar under-counter løsning optimalt flow ved bardisken for baristaen. Kunden vil ikke opleve en barista, der vender ryggen til dem, men kan derimod følge med i hele bryggeprocessen på bardisken.

På vores stand kan du opleve Modbar Espresso AV

Modbar logo
Groundedcups kaffekopper

100% biologisk nedbrydelige kaffebægre

 

Kaffebægre fra Grounded Cup er produceret af 50% kaffegrums og 50% biopolymerer og er 100% komposterbare og nedbrydelige i jord og hav. Vi kan ikke alene reducere forbruget af plast og andre jomfruelige materialer ved at bruge Grounded Cups i stedet for konventionelle engangsbægre, men også reducere mængden af affald. Og når bægret er brugt, kan det endda anvendes som gødning.

Kom og hør Grounded Cup fortælle om deres innovative løsning.

Se hvad der skete på vores stand

Videoer med baristaverdensmesteren 2023 Boram Um og Allessandro De Luca fra Modbar

Nåede du ikke at møde os på Foodexpo?

Du kan booke et møde i vores Showroom – fra book møde linket direkte i kalenderen

Aske – Foodexpo – kontakt

Aske Storm Fribæk

Christian – Foodexpo – kontakt

Christian Machon Krogh Sørensen

Skal vi tage en snak om jeres kaffebehov?

Udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt