Alle fortjener en god kop kaffe – også derhjemme

Forkæl dig selv med god kaffe.
Brug rabatkode gokaffe24 og få 30% rabat på din kaffe

Vores højeste prioritet er vores kunders medarbejdere og den arbejdsglæde, som en god kop kaffe skaber. Alle medarbejderne hos vores kunder får nu adgang til fantastiske tilbud og rabatter i vores webshop. Er du medarbejder i en virksomheder, der er kunde hos Coffee by Storm, får du rabat på al vores økologisk og certificeret kaffe i webshoppen.

Vi har et bredt udvalg af certificerede kaffer, som er økologiske, Rainforest Alliance, Specialty Coffee certificerede og Single Origin kaffe. Når du køber certificeret kaffe, bidrager du til at sikre bedre vilkår for kaffebønderne og for miljøet.

Sådan handler du nemt og hurtigt

Gå til vores webshop og vælg dine foretrukne kaffer. Når du er færdig med at handle, går du til indkøbskurven og indtaster rabatkoden: gokaffe24

Vi leverer til nærmeste Postnord pakkeshop for blot 49 kr. Køber du for mere end 400 kr. er fragten gratis.

Kaffe fra verdensmesteren

Vores mest solgte kaffer

Woodstar Espresso

Rainforest Alliance certificerede bønner fra Brasilien

Sunbird Espresso

Certificeret Specialty Coffee fra Zambia

Quetzal Espresso

Blend fra Brasilien og Guatemala

Vil du have gode råd om kaffe?

Coffee by Storm har brygget en e-bog til dig, som vil være klog på kaffe. Her kan du læse, hvor meget det betyder at vælge en firmakaffe, der giver en god smagsoplevelse. Du kommer også med i marken, hvor bønnerne udvælges – og du får tips til jeres valg af kaffeløsning.

Få e-bogen sendt til din inbox – bare udfyld formularen herunder. Så får du også et nyhedsbrev om måneden med relevante historier, tilbud om arrangementer o.lign. Du kan frit afmelde dig igen.