KAFFELØSNING TIL MINDRE KONTORMILJØER

Forkæl kontoret med lækker kaffe som på kaffebaren

En god kaffeløsning er en investering i trivsel på din arbejdsplads. Og det behøver hverken være dyrt eller besværligt. Når du leaser en Jura espressomaskine hos Coffee by Storm får du en komplet løsning med driftssikkert udstyr og kaffe i cafékvalitet. Det er lækkert, nemt og øger arbejdsglæden.

Få et tilbud på en kvalitets-kaffeløsning til jer ⟶

Iskaffe med grøn baggrund

Jura GIGA X3c fuldautomatisk highend espressomaskine.

Leasingpris fra KUN 1.341 kr. per måned.

Nem kaffeløsning med frit valg af de mest elskede kaffedrikke

 

Jura GIGA X3c er meget populær i mindre kontormiljøer. Her får I en kompakt og brugervenlig espressomaskine til hele bønner og frisk mælk. Med integreret rensefunktion, programmerbar mælkeskummer og stort udvalg af lækre kaffedrikke som espresso, cappuccino og latte.

Så meget får du for pengene ved at lease

JURA GIGA X3c:

Månedlig leasingpris
– fra kun 1.341 kr. ved leasing i 60 måneder.

  • Forsikring
  • Teknisk serviceaftale
  • Rensemidler
  • Et simkort

  Kopprisen er fra kun 2,83 kr. Inkluderer udover leasingpris også vandfilter og kaffe.

  jura giga x3c side

  De tre vigtigste fordele ved en
  Coffee by Storm-løsning for jeres kontor

  I får god kaffe til en god pris

  Kaffeløsningen med Jura GIGA espressomaskinen er ideel for jer, der vil have ægte cafékaffe på arbejdet. Og med en leasingaftale belaster du ikke virksomhedens likviditet. 

  I får lækre kaffedrikke brygget på udsøgte bønner

  Hvorfor nøjes med kedelig automatkaffe på jobbet? Du og dine kolleger kan vælge mellem et væld af lækre kaffedrikke med bønner af udsøgt smag. Og dejlig cremet mælkeskum.

  I får en komplet løsning, der gør kaffebrygning til en leg

  Når først leasing- og serivceaftalen er på plads, behøver du ikke skænke kaffen en tanke. Hvis uheldet er ude, kommer vores tekniker indenfor 24 timer, og I er sikret mod alle uforudsete udgifter.

  Den gode kaffe er måske billigere, end du tror …

  Hvor meget bruger I om måneden på kaffe? En ny kaffeløsning kan være en relativ stor investering, men med en leasingaftale belaster du ikke virksomhedens likviditetsbudget. Vi tlbyder leasing af en komplet kaffeløsning inkl. serviceaftale – så I har et fuldstændigt overblik over jeres månedlige udgifter. Derfor er den daglige kaffeforkælelse et naturligt valg.

  Kvalitetskaffe til danske virksomheder siden 2013

  Coffee by Storm er skabt på kærlighed til kaffe af global kaffeekspert og tidligere baristaverdensmester, Fritz Storm. Det giver jer garanti for lækker kaffe hver dag – uden at I skal hyre en barista eller betale en formue. Fritz udvælger selv bønnerne. Derfor er vores firmakaffe på højde med den kvalitet, du får på din kaffebar.

  Hør mere om leasing af jeres kaffeløsning og få et tilbud

  Udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt