Vi har i juni 2024 udgivet vores første bæredygtighedsrapport for 2023, som giver en omfattende status på vores nuværende indsatser inden for klima, miljø og social bæredygtighed. Rapporten er offentlig tilgængelig, og markerer et vigtigt skridt i vores mission om at levere CO2-neutrale kaffeløsninger med en positiv indvirkning på både mennesker og miljø.

I 2022 gennemførte vi en indvirkningsanalyse og afholdt workshops i ledergruppen for at definere de overordnede formål og prioritere de vigtigste indsatsområder. Vi har desuden  udarbejdet et klimaregnskab for både 2022 og 2023 samt tilmeldt os Science Based Target initiative NET ZERO standard med klimaregnskab fra 2022 som baseline. Med SBTi standarden sikres det, at reduktionsmålene valideres og stemmer overens med de internationale standarder for klimamålsætning.

I samarbejde med Better Green ApS har vi fået udarbejdet en Life Cycle Assessment (LCA) for en gennemsnitlig kop kaffe; en kop americano eller en kop cappuccino, for at få et indblik i, hvorledes de enkelte faser i værdikæden påvirker det samlede CO2 udledning. Denne er lavet for at forstå, hvilke led i værdikæden, der har størst klimaaftryk, og dermed hvor og hvordan der skal sættes ind for at reducere CO2 udledning.

Læs mere om vores LCA her.

 Carsten Ohm Frederiksen Chief Sustainability Officer hos Coffee By Storm udyber:
Bæredygtighedsrapporten afspejler, hvor vi er i processen med vores bæredygtighedsarbejde, og hvor vi er på vej hen. Det er en kompleks opgave, og vi er ikke i mål – endnu. Ambitionen er at styrke initiativerne de kommende år samt underbygge vores indsatser med flere data fremover. Der er store muligheder, og det er ikke urealistisk, at vi kan reducere den samlede udledning med mere end 50%. Denne rapport er kun begyndelsen for os, og vi er fast besluttet på at fortsætte vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid. Vi ser frem til at dele vores fremskridt og resultater i de kommende år, og til at inspirere andre i branchen til at følge trop, så vi sammen kan gøre en reel forskel for klimaet”.

Læs og download Coffee by Storms bæredygtighedsrapport 2023 her.