Bella Centeret i København var fra den 27. til 29. juni omdannet til en oase for specialkaffeentusiaster verden over. World of Coffee 2024 var arrangeret af Specialty Coffee Association (SCA) og var en 3 dages fejring af alt, hvad kaffeindustrien har at tilbyde; innovation, konkurrencer og cuppingsessions og ikke mindst dialoger om klimavenlige kaffeløsninger. I alt deltog over 12.000 personer fra 140 lande til kaffemessen. 

World of Coffee 2024

Konkurrencer og Retail Buyers Lounge
Omkring 80 kaffeeksperter dystede i prestigefyldte konkurrencer såsom World Latte Art, World Coffee in Good Spirits, World Coffee Roasting og World Cezve/Ibrik Championship.
Disse konkurrencer viste de ypperste færdigheder inden for kaffekunst og -håndværk.

En af de nye tilføjelser til World of Coffee 2024 var Retail Buyers Lounge; et eksklusivt område dedikeret til professionelle købere inden for kaffedetailbranchen. Her havde købere mulighed for at netværke og deltage i foredrag og paneldebatter, hvilket skabte et forum for vidensdeling og forretningsudvikling.

World of Coffee 2024

Roasters Villages
Messen bød også på to Roasters Villages, hvor både nye og erfarne ristere præsenterede deres bryg. Deltagerne kunne her smage på en et stort udvalg af forskellige kaffer, og opleve innovationerne inden for ristning og brygning. 

World of Coffee 2024 - latteart

Coffee by Storm og Eversys
Coffee by Storm var til stede på Eversys’ stand, hvor vi præsenterede vores fuldautomatiske kaffemaskiner, herunder vores under-counter løsning Specter. Standen var også vært for latte art konkurrencer, hvor deltagerne anvendte vores 1.5-step teknologi. Derudover blev den farverige kaffedrink “Rainbow espresso tonic” serveret til stor begejstring for de besøgende.

Læs mere om Specter her

World of Coffee 2024

Ambassadører og Eksperter på Standen
Den regerende barista verdensmester, Boram Um fra Brasilien, som er Eversys’ ambassadør, deltog også på standen. Han talte om, hvordan automatisering i kaffebrygning er fremtiden for professionelle i kaffeindustrien, caféer og restauranter.

World of Coffee 2024

Den engelske kaffeekspert Dale Harris var også på Eversys’ stand, og delte ud af sin viden og erfaring om kaffebrygningsteknikker, kaffekvalitet og kaffeudvikling.

World of Coffee mestre

 Meet & Greet med 3 verdensmestre
Fredag eftermiddag var der en særlig “Meet & Greet” session med tre barista verdensmestre: vores CEO Fritz Storm, Boram Um og Dale Harris. De diskuterede kaffens fremtid, bæredygtighed og de mange muligheder inden for kaffeindustrien.

Fritz Storm udtaler: “World of Coffee messen var en stor oplevelse for mig personligt. At være samlet med så mange andre kaffe-passionerede fagfolk, som kommer langvejs fra under samme tag, det giver mig altid masser af inspiration til vores eget arbejde. Det var godt at høre om mange, der ligesom os, arbejder fokuseret med at finde klimavenlige måder at arbejde med kaffen på

World of Coffee 2024 var alt i alt en uforglemmelig begivenhed, der samlede kaffeentusiaster fra hele verden og satte fokus på innovation, kvalitet og store muligheder for bæredygtighed i kaffeindustrien.