I april 2024 har vi slået dørene op til et vores nye showroom i vores domicil i Herlev. Her udstiller vi nogle af markedets bedste fuldautomatiske kaffemaskiner, kværne og bryggeanlæg.

Vi er eneste importør i Danmark af Eversys’ fuldautomatiske espressomaskiner, der er kendt for høj ydeevne og en levetid på +10 år, og i vores showroom udstiller vi blandt andet Everys Legacy, Eversys Cameo, Eversys Enigma og Eversys Shotmaster. Få detaljer om maskinerne her.

I den manuelle kategori udstiller vi espressokaffemaskiner fra Modbar og Victoria Arduino og det er også muligt at få en præsentation af vores nye under counter løsning Specter, hvor al teknik er væk under bordpladen, så der er fuld fokus på kaffebrygningen. Læs mere om Specter her.

Er der behov for store mængder kaffe på kort tid, så kan vi også vise jer mere om kaffeløsninger, der får kaffen klar til kaffepausen på driftsikre kaffemaskiner. Få detaljer om maskinerne her.

Tid til snak om bæredygtighed
I showroomet kan man komme helt tæt på alle kaffemaskinerne og teste hvordan funktionerne virker. Det er naturligvis også muligt at smage på de kaffevarianter, som vi tilbyder samt få opdateret viden om vores bæredygtighedstiltag.

Et besøg i vores showroom giver mulighed for at tale fokuseret om de behov, som vores kunder har og gå i dybden med for eksempel selve installationen af maskinerne. Der vil også være tid til at tale om vigtige detaljer som maskinernes kalkfiltre, som iøvrigt har et genanvendelsessystem, der sikrer, at op til 99 % af materialerne kan genanvendes. Vi er desuden nået langt i vores arbejde med bæredygtighed og vil rigtig gerne fortælle om vores rejse mod at kunne levere en CO2 neutral kaffeløsning i fremtiden. Vi glæder os om alle omstændigheder til I kigger forbi vores showroom”, siger Head of Sales Jakob Christiansen.

Find vej til os her.

Kontakt hos her for at lave en aftale om et besøg.