God kaffe til jeres arbejdsplads eller kunder – det er vores passion. Og den havde vi rig mulighed for at fortælle om på årets Foodexpo-messe mellem 17. – 19. marts i Herning. Foodexpo breder sig over 10 haller og er for alle, der interesserer sig for fremtidens fødevarer. I år var der +500 udstillere og messen blev besøgt af 21.553 gæster.

På vores stand kunne gæsterne opleve udstyr fra flere af vores partnere som Modbar, Victoria Arduino og Eversys og selvfølgelig få en god kop kaffe.

Eversys på Foodexpo 2024

Der var også mulighed for at møde vores salgsteam, CEO Fritz Storm og Chief Sustainability Officer Carsten Ohm Frederiksen samt repræsentanter fra Modbar, Eversys og Grounded til en snak om fremtidens innovative kaffeløsninger.

 

 

Kaffeglæde på Foodexpo 2024

Under counter kaffeløsninger er blevet populære, fordi der er fokus på æstetik, og så passer de ind de fleste steder – selv der, hvor pladsen er trang. På Foodexpo havde vi vores egen under counter løsning SPECTER med; en kaffeløsning, hvor er alt det overflødige teknik er gemt væk fra bordpladen, og hvor en Eversys Legacy fra underskabet sikrer friskbrygget kaffe i høj kvalitet. Udover vores egen innovative løsning kunne gæsterne også opleve den elegante italienske Modbar som Allessandro De Luca fra Modbar gik i detaljen med ved en række præsentationer.

Specter på Foodexpo 2024

I løbet af de 3 dage besøgte regerende barista verdensmester og internationale kaffespecialist Boram Um fra Brasilien også standen. Boram Um er kendt for sin store ekspertise i det globale kaffefællesskab og er ambassadør for Eversys. På standen demonstrerede han, at automatisering i kaffebrygning er fremtiden også for professionelle i kaffeindustrien, caféer, barer og restauranter.

Boram Um på Foodexpo 2024

For Coffee by Storms CEO Fritz Storm var oplevelsen på Foodexpo i år fyldt med relevante snakke og spændende møder – alt sammen i kaffens tegn.

Det var en stor fornøjelse for os igen at udstille på Foodexpo, fordi det er branchens faglige forum, hvor gæsterne kan komme helt tæt på vores maskiner og smage på vores certificerede og Specialty Rated kaffer. Vi havde besøg af både nye og eksisterende kunder, og jeg ser frem til at gå i yderligere dialog med mange af dem, så vi forhåbentlig en dag kan levere og servicere kaffeløsninger for dem”, siger Fritz Storm.

Allesandro ogFritz på Foodexpo 2024

Hos Coffee by Storm er det vores ambition at levere en CO2 neutral kaffeløsning i fremtiden. Vores bæredygtighedsprogram går under titlen “THE FAIR CUP PROGRAM”, som danner fundamentet for alle vores bæredygtighedsindsatser. På messen løftede vi sløret for seks områder, hvor vi lige nu arbejder intenst på at forandre os i en mere bæredygtig retning.

Læs mere om bæredygtighed hos Coffee by Storm her.

The Fair Cup Program Foodexpo 2024

100% biologisk nedbrydelige kaffekrus – findes de virkelig? Ja, og på Foodexpo-messen serverede vi vores kaffe i krus fra Grounded Cup, som er produceret af 50% kaffegrums og 50% biopolymerer. Krusene er 100% komposterbare og nedbrydelige i jord, og når de er brugt, kan de endda anvendes som gødning.
Vi glæder os til snart at fortælle meget mere om disse krus – som blev revet væk på messen. Stay tuned …

EversysShotmaster på Foodexpo 2024