Kaffeløsninger til virksomheder, erhverv og kantine

Kaffemaskiner til erhverv

Fra kedelig firmakaffe til forkælelse

En god kaffeløsning er en investering i trivsel på din arbejdsplads. Den øger det gode samarbejde og fastholder talent. Og dine kunder og andre gæster værdsætter, at du byder på en kop kaffe i café-kvalitet.

Med Fritz Storm i spidsen har Coffee by Storm bragt baristakulturen ind i danske virksomheder siden 2013. Det gør vi med vores høje krav til kvalitet, specialistviden og vores store kærlighed til kaffe.

Kaffe som på din kaffebar

Hvorfor nøjes med trist automatkaffe på jobbet, når du kan få kaffe som på din kaffebar?

Med en kaffeløsning fra Coffee by Storm får du Espresso, Cortado, Latte og andre lækre kaffer med cremet mælkeskum. Brygget på friskmalede bønner på en topprofessionel maskine.

Se de fuldautomatiske maskiner ⟶

Særligt udvalgte kaffebønner

Fritz Storm er global kaffeekspert og tidligere barista verdensmester. Han udvælger selv bønnerne, som er ristet efter specifikke profiler for at optimere smag og aroma. Derfor er vores firmakaffe på højde med den kvalitet, du får på din kaffebar.

Vores udvalg af kaffebønner ⟶

Kaffeløsning fra én leverandør

Hos Coffee by Storm får dit firma en samlet kaffeløsning med udsøgte kaffer og topprofessionelle maskiner. Når først aftalen er på plads, behøver du ikke skænke kaffen en tanke. Vi overvåger din maskine med telemetri og sørger for drift og vedligeholdelse.

Få et tilbud på en kaffeløsning ⟶

Mange af vores gæster siger af sig selv: “Hold da op I har go’ kaffe”

Brian Adelmann
Facility Management Coordinator, Chr. Hansen

Derfor har Chr. Hansen valgt en kaffeløsning hos os ⟶

Du behøver ikke gå på café for at få en god kop kaffe

En god kop kaffe starter med en god bønne. Alle vores firmakaffer er ristet efter specifikke profiler for at optimere smag og aroma. Vores bønner er nøje udvalgt med fokus på ensartethed og fejlfri kvalitet. Derfor er vores firmakaffe også på højde med den kvalitet, du får i en kaffebar.

“God kaffe er en investering i medarbejdernes trivsel, det øger samarbejdet på tværs i organisationen, og det tiltrækker de eftertragtede talenter.”
Fra e-bogen “Gode råd om kaffe“

”Alle har ret til en god kop kaffe – også når vi er på arbejde”

 

Fritz Storm er global kaffeekspert og tidligere barista verdensmester. Han er passioneret omkring god kvalitet og udvælger selv bønnerne og deres risteprofil i samarbejde med risteriet.

I denne video fortæller Fritz Storm om sit globale arbejde med kaffe.

Vi følger FN’s og OECD’s retningslinjer for ansvarlig virksomhedsadfærd

Når du køber en kaffeløsning hos Coffee by Storm samarbejder du med en leverandør, som tager et reelt CSR ansvar i hele værdikæden. Vi følger FN’s og OECD’s retningslinjer for ansvarlig virksomhedsadfærd. Det betyder helt konkret, at vi hvert år laver en indvirkningsanalyse af vores aktiviteters potentielle og aktuelle negative indvirkninger på menneskerettigheder og miljø – samt en handlingsplan for, hvordan vi forebygger eller retter op på disse. Her kan du læse mere om vores sociale ansvarlighed

Coffee by Storm er desuden medstifter af Dansk Alliance for Ansvarlig Kaffe under Etisk Handel Danmark. Alliancen er et forpligtende partnerskab, hvor vi arbejder aktivt for at beskytte og genoprette naturen og biodiversiteten, forbedre kaffebøndernes levevilkår og investere i klimatiltag.

Er du interesseret at vide mere om hvordan Coffee by Storm arbejder med bæredygtighed, kan du downloade vores bæredygtighedsprofil.

Ansvarlig virksomhedsadfærd og bæredygtighed

3 hurtige spørgsmål

Er du i tvivl om, hvilken type kaffemaskine, der passer til jeres virksomhed? Her er tre hurtige spørgsmål, der kan hjælpe dig tættere på svaret.

Hvor stor er virksomheden – og hvad er jeres behov?

Skal der kunne brygges meget kaffe på kort tid til møder? Eller er der mere fokus på cafémiljøer som ramme for uformelle møder?

Skal kaffemaskinen være fuldautomatisk eller betjenes manuelt?

Du skal tage stilling til, om kaffen skal ’brygge sig selv’ ved tryk på en knap. Eller om det giver mening for jer, at medarbejderne selv brygger og steamer.

Se udvalg af kaffemaskiner ⟶

Er kaffen gratis for medarbejderne?

Hvis kaffen skal betales af medarbejderne, kan der tilkobles et betalingsmodul. Det bliver betjent med en app, hvor man både bestiller og betaler kaffen.

Du behøver ikke skænke kaffen en tanke

Hos Coffee by Storm får dit firma en kaffeløsning fra én leverandør: Med udsøgte kaffer. Topprofessionelle maskiner, der brygger Espresso, Cortado, Latte og Cappuccino med cremet mælkeskum som på en café. Og en serviceaftale, der matcher dit behov.

Uanset hvilken aftale du vælger, mærker du ikke meget til os. Din kaffemaskine er nemlig overvåget med telemetri, som sender besked til vores tekniker, når det er tid til service. Og maskinerne er modulopbyggede, så vi er hurtigt ude ad døren igen.

Få del i vores viden om kaffe

Omlægning af transport reducerer CO2 udledning markant

Omlægning af transport reducerer CO2 udledning markant

Vi har reduceret vores CO2-udledning på transport med 50% ved at skifte til en intermodal transportløsning med latsbil og tog. Vi har således taget endnu et vigtigt skridt mod en CO2 neutral kaffeløsning. Vores kaffebønner bliver ristet på et anerkendt risteri i...

EU-midler giver fremdrift  i vores bæredygtighedsproces 

EU-midler giver fremdrift  i vores bæredygtighedsproces 

Coffee by Storm er i juli 2023 blevet tildelt midler fra EU strukturfondsprogrammet ”SMV:Grøn 2.0”. Chief Sustainability Officer hos Coffee by Storm, Carsten Ohm Frederiksen er begejstret for at få tildelt midlerne, fordi de hjælper med komme videre i en allerede...

Medstifter af alliance, der vil sikre en mere bæredygtig kaffe

Medstifter af alliance, der vil sikre en mere bæredygtig kaffe

Samarbejde på tværs mellem virksomheder og organisationer er afgørende for at tackle komplekse globale udfordringer. Dansk Alliance for Ansvarlig Kaffe er et fremragende eksempel på, hvordan vi hos Coffee by Storm arbejder sammen med andre kaffe-aktører for at skabe...

Hør mere om vores kaffeløsninger eller få et tilbud

Udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt