Kaffeløsninger til virksomheder, erhverv og kantine

Kaffe i glaskop

Fra kedelig firmakaffe til forkælelse

En god kaffeløsning er en investering i trivsel på din arbejdsplads. Den øger det gode samarbejde og fastholder talent. Og dine kunder og andre gæster værdsætter, at du byder på en kop kaffe i café-kvalitet.

Med Fritz Storm i spidsen har Coffee by Storm bragt baristakulturen ind i danske virksomheder siden 2013. Det gør vi med vores høje krav til kvalitet, specialistviden og vores store kærlighed til kaffe.

Maskiner ikon

Kaffe som på din kaffebar

Hvorfor nøjes med trist automatkaffe på jobbet, når du kan få kaffe som på din kaffebar?

Med en kaffeløsning fra Coffee by Storm får du Espresso, Cortado, Latte og andre lækre kaffer med cremet mælkeskum. Brygget på friskmalede bønner på en topprofessionel maskine.

Se de fuldautomatiske maskiner ⟶

Kaffe ikon

Særligt udvalgte kaffebønner

Fritz Storm er global kaffeekspert og tidligere barista verdensmester. Han udvælger selv bønnerne, som er ristet efter specifikke profiler for at optimere smag og aroma. Derfor er vores firmakaffe på højde med den kvalitet, du får på din kaffebar.

Vores udvalg af kaffebønner ⟶

Leverandør ikon

Kaffeløsning fra én leverandør

Hos Coffee by Storm får dit firma en samlet kaffeløsning med udsøgte kaffer og topprofessionelle maskiner. Når først aftalen er på plads, behøver du ikke skænke kaffen en tanke. Vi overvåger din maskine med telemetri og sørger for drift og vedligeholdelse.

Få et tilbud på en kaffeløsning ⟶

Chr. Hansen kaffeløsning i kontormiljø

Mange af vores gæster siger af sig selv: “Hold da op I har go’ kaffe”

Brian Adelmann
Facility Management Coordinator, Chr. Hansen

Derfor har Chr. Hansen valgt en kaffeløsning hos os ⟶

Du behøver ikke gå på café for at få en god kop kaffe

En god kop kaffe starter med en god bønne. Alle vores firmakaffer er ristet efter specifikke profiler for at optimere smag og aroma. Vores bønner er nøje udvalgt med fokus på ensartethed og fejlfri kvalitet. Derfor er vores firmakaffe også på højde med den kvalitet, du får i en kaffebar.
Kaffemaskine i gang med at brygge en kop kaffe
Gode råd om kaffe- ebog

“God kaffe er en investering i medarbejdernes trivsel, det øger samarbejdet på tværs i organisationen, og det tiltrækker de eftertragtede talenter.”
Fra e-bogen “Gode råd om kaffe“

Hvad er jeres behov

”Alle har ret til en god kop kaffe – også når vi er på arbejde”

 

Fritz Storm er global kaffeekspert og tidligere barista verdensmester. Han er passioneret omkring god kvalitet og udvælger selv bønnerne og deres risteprofil i samarbejde med risteriet.

I denne video fortæller Fritz Storm om sit globale arbejde med kaffe.

Book et møde i vores showroom

Du kan booke et møde via book møde-linket direkte i vores kalendere

Aske – Foodexpo – kontakt

Aske Storm Fribæk

Christian – Foodexpo – kontakt

Christian Machon Krogh Sørensen

The Fair Cup Program

Coffee by Storm leverer komplette kaffeløsninger i høj kvalitet, og vores bæredygtighedsprogram omfatter derfor også hele værdikæden. Kaffebønner, kaffemaskiner og service udgør en stor del af vores forretningsmodel og repræsenterer dermed også den største del af vores potentielle negative indvirkninger. Direktionen har derfor besluttet, at vores strategiske fokus skal tage udgangspunkt i at skabe en CO2 neutral kaffeløsning med positiv indvirkning på mennesker og miljø.
Læs mere om vores bæredygtighedsprogram og vores indsatser

Klimaansvarlig kaffedyrkning

DYRKNING

Klimaansvarlig forarbejdning af kaffe

FORARBEJDNING

Klimaansvarlig kafferistning

RISTNING      

Klimaansvarlig kaffeløsning

COFFEE BY STORM

Klimaansvarlig kaffebrygning

BRYGNING     

Klimaansvarlig kaffenydelse

NYDELSE!    

Ansvarlig kaffedyrkning

DYRKNING

ansvarlig kaffeforarbejdning

FORARBEJDNING

Ansvarlig kafferistning
RISTNING
Ansvarlige kaffeløsninger

COFFEE BY STORM

Ansvarlig kaffebrygning
BRYGNING
Ansvarlig kaffenydelse
NYDELSE!

3 hurtige spørgsmål

Er du i tvivl om, hvilken type kaffemaskine, der passer til jeres virksomhed? Her er tre hurtige spørgsmål, der kan hjælpe dig tættere på svaret.

1-tal ikon

Hvor stor er virksomheden – og hvad er jeres behov?

Skal der kunne brygges meget kaffe på kort tid til møder? Eller er der mere fokus på cafémiljøer som ramme for uformelle møder?

2-tal ikon

Skal kaffemaskinen være fuldautomatisk eller betjenes manuelt?

Du skal tage stilling til, om kaffen skal ’brygge sig selv’ ved tryk på en knap. Eller om det giver mening for jer, at medarbejderne selv brygger og steamer.

Se udvalg af kaffemaskiner ⟶

3-tal ikon

Er kaffen gratis for medarbejderne?

Hvis kaffen skal betales af medarbejderne, kan der tilkobles et betalingsmodul. Det bliver betjent med en app, hvor man både bestiller og betaler kaffen.

Du behøver ikke skænke kaffen en tanke

Hos Coffee by Storm får dit firma en kaffeløsning fra én leverandør: Med udsøgte kaffer. Topprofessionelle maskiner, der brygger Espresso, Cortado, Latte og Cappuccino med cremet mælkeskum som på en café. Og en serviceaftale, der matcher dit behov.

Uanset hvilken aftale du vælger, mærker du ikke meget til os. Din kaffemaskine er nemlig overvåget med telemetri, som sender besked til vores tekniker, når det er tid til service. Og maskinerne er modulopbyggede, så vi er hurtigt ude ad døren igen.

Kaffebønner med hvid kop

Få del i vores viden om kaffe

World of Coffee 2024 – Vidensdeling for kaffeentusiaster

World of Coffee 2024 – Vidensdeling for kaffeentusiaster

Bella Centeret i København var fra den 27. til 29. juni omdannet til en oase for specialkaffeentusiaster verden over. World of Coffee 2024 var arrangeret af Specialty Coffee Association (SCA) og var en 3 dages fejring af alt, hvad kaffeindustrien har at tilbyde;...

Udgivelse af bæredygtighedsrapport 2023 – status og visioner

Udgivelse af bæredygtighedsrapport 2023 – status og visioner

Vi har i juni 2024 udgivet vores første bæredygtighedsrapport for 2023, som giver en omfattende status på vores nuværende indsatser inden for klima, miljø og social bæredygtighed. Rapporten er offentlig tilgængelig, og markerer et vigtigt skridt i vores mission om at...

Life Cycle Assessment dokumenterer klimaaftryk

Life Cycle Assessment dokumenterer klimaaftryk

Vi har i samarbejde med Better Green ApS udarbejdet en Life Cycle Assessment (LCA) for en gennemsnitlig kop kaffe; en kop americano eller en kop cappuccino, for at få et indblik i, hvorledes de enkelte faser i værdikæden påvirker det samlede CO2 udledning. I vores...

Hør mere om vores kaffeløsninger eller få et tilbud

Udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt