Kaffeløsninger til virksomheder, erhverv og kantine

Kaffe i glaskop

Fra kedelig firmakaffe til forkælelse

En god kaffeløsning er en investering i trivsel på din arbejdsplads. Den øger det gode samarbejde og fastholder talent. Og dine kunder og andre gæster værdsætter, at du byder på en kop kaffe i café-kvalitet.

Med Fritz Storm i spidsen har Coffee by Storm bragt baristakulturen ind i danske virksomheder siden 2013. Det gør vi med vores høje krav til kvalitet, specialistviden og vores store kærlighed til kaffe.

Maskiner ikon

Kaffe som på din kaffebar

Hvorfor nøjes med trist automatkaffe på jobbet, når du kan få kaffe som på din kaffebar?

Med en kaffeløsning fra Coffee by Storm får du Espresso, Cortado, Latte og andre lækre kaffer med cremet mælkeskum. Brygget på friskmalede bønner på en topprofessionel maskine.

Se de fuldautomatiske maskiner ⟶

Kaffe ikon

Særligt udvalgte kaffebønner

Fritz Storm er global kaffeekspert og tidligere barista verdensmester. Han udvælger selv bønnerne, som er ristet efter specifikke profiler for at optimere smag og aroma. Derfor er vores firmakaffe på højde med den kvalitet, du får på din kaffebar.

Vores udvalg af kaffebønner ⟶

Leverandør ikon

Kaffeløsning fra én leverandør

Hos Coffee by Storm får dit firma en samlet kaffeløsning med udsøgte kaffer og topprofessionelle maskiner. Når først aftalen er på plads, behøver du ikke skænke kaffen en tanke. Vi overvåger din maskine med telemetri og sørger for drift og vedligeholdelse.

Få et tilbud på en kaffeløsning ⟶

Chr. Hansen kaffeløsning i kontormiljø

Mange af vores gæster siger af sig selv: “Hold da op I har go’ kaffe”

Brian Adelmann
Facility Management Coordinator, Chr. Hansen

Derfor har Chr. Hansen valgt en kaffeløsning hos os ⟶

Du behøver ikke gå på café for at få en god kop kaffe

En god kop kaffe starter med en god bønne. Alle vores firmakaffer er ristet efter specifikke profiler for at optimere smag og aroma. Vores bønner er nøje udvalgt med fokus på ensartethed og fejlfri kvalitet. Derfor er vores firmakaffe også på højde med den kvalitet, du får i en kaffebar.
Kaffemaskine i gang med at brygge en kop kaffe
Gode råd om kaffe- ebog

“God kaffe er en investering i medarbejdernes trivsel, det øger samarbejdet på tværs i organisationen, og det tiltrækker de eftertragtede talenter.”
Fra e-bogen “Gode råd om kaffe“

”Alle har ret til en god kop kaffe – også når vi er på arbejde”

 

Fritz Storm er global kaffeekspert og tidligere barista verdensmester. Han er passioneret omkring god kvalitet og udvælger selv bønnerne og deres risteprofil i samarbejde med risteriet.

I denne video fortæller Fritz Storm om sit globale arbejde med kaffe.

Vi følger FN’s og OECD’s retningslinjer for ansvarlig virksomhedsadfærd

Når du køber en kaffeløsning hos Coffee by Storm samarbejder du med en leverandør, som tager et reelt CSR ansvar i hele værdikæden. Vi følger FN’s og OECD’s retningslinjer for ansvarlig virksomhedsadfærd. Det betyder helt konkret, at vi hvert år laver en indvirkningsanalyse af vores aktiviteters potentielle og aktuelle negative indvirkninger på menneskerettigheder og miljø – samt en handlingsplan for, hvordan vi forebygger eller retter op på disse. Her kan du læse mere om vores sociale ansvarlighed

Coffee by Storm er desuden medstifter af Dansk Alliance for Ansvarlig Kaffe under Etisk Handel Danmark. Alliancen er et forpligtende partnerskab, hvor vi arbejder aktivt for at beskytte og genoprette naturen og biodiversiteten, forbedre kaffebøndernes levevilkår og investere i klimatiltag.

Er du interesseret at vide mere om hvordan Coffee by Storm arbejder med bæredygtighed, kan du downloade vores bæredygtighedsprofil.

Røde kaffefrugter

3 hurtige spørgsmål

Er du i tvivl om, hvilken type kaffemaskine, der passer til jeres virksomhed? Her er tre hurtige spørgsmål, der kan hjælpe dig tættere på svaret.

1-tal ikon

Hvor stor er virksomheden – og hvad er jeres behov?

Skal der kunne brygges meget kaffe på kort tid til møder? Eller er der mere fokus på cafémiljøer som ramme for uformelle møder?

2-tal ikon

Skal kaffemaskinen være fuldautomatisk eller betjenes manuelt?

Du skal tage stilling til, om kaffen skal ’brygge sig selv’ ved tryk på en knap. Eller om det giver mening for jer, at medarbejderne selv brygger og steamer.

Se udvalg af kaffemaskiner ⟶

3-tal ikon

Er kaffen gratis for medarbejderne?

Hvis kaffen skal betales af medarbejderne, kan der tilkobles et betalingsmodul. Det bliver betjent med en app, hvor man både bestiller og betaler kaffen.

Du behøver ikke skænke kaffen en tanke

Hos Coffee by Storm får dit firma en kaffeløsning fra én leverandør: Med udsøgte kaffer. Topprofessionelle maskiner, der brygger Espresso, Cortado, Latte og Cappuccino med cremet mælkeskum som på en café. Og en serviceaftale, der matcher dit behov.

Uanset hvilken aftale du vælger, mærker du ikke meget til os. Din kaffemaskine er nemlig overvåget med telemetri, som sender besked til vores tekniker, når det er tid til service. Og maskinerne er modulopbyggede, så vi er hurtigt ude ad døren igen.

Kaffebønner med hvid kop

Få del i vores viden om kaffe

Global Compact – vidensdeling giver resultater

Global Compact – vidensdeling giver resultater

Gennem vores medlemsskab i UN Global Compact Network Denmark bliver vi sammen med andre private virksomheder hele tiden klogere på, hvordan vi optimerer vores arbejde med bæredygtighed og ESG. I forbindelse med UN Global Compact Network Denmark's årskonference 22....

Velkommen til Coffee by Storms Showroom

Velkommen til Coffee by Storms Showroom

I april 2024 har vi slået dørene op til et vores nye showroom i vores domicil i Herlev. Her udstiller vi nogle af markedets bedste fuldautomatiske kaffemaskiner, kværne og bryggeanlæg. Vi er eneste importør i Danmark af Eversys' fuldautomatiske espressomaskiner, der...

Foodexpo 2024 – Smagen af kaffenetværk

Foodexpo 2024 – Smagen af kaffenetværk

God kaffe til jeres arbejdsplads eller kunder - det er vores passion. Og den havde vi rig mulighed for at fortælle om på årets Foodexpo-messe mellem 17. – 19. marts i Herning. Foodexpo breder sig over 10 haller og er for alle, der interesserer sig for fremtidens...

Hør mere om vores kaffeløsninger eller få et tilbud

Udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt