Gør kaffepausen til noget særligt

Vælg den rigtige kaffemaskine til virksomheden, så I kan få firmakaffe på barista-niveau.

Kaffe, der er brygget på gode bønner på en professionel kaffemaskine, kan forvandle en kop firmakaffe til forkælelse. Den lille luksus-pause i en travl hverdag. Og danne rammen om afslappede møder mellem mennesker.

Vi tager vores sociale ansvar alvorligt

Det er vores vision at skabe en CO2 neutral kaffeløsning med positiv indvirkning på mennesker og miljø. Vi baserer vores tilgang til bæredygtighed og ansvarlighed på FN’s retningslinjer for Menneskerettigheder og Erhverv og OECD’s retningslinjer for Miljømæssig og Økonomisk bæredygtighed.

Er du interesseret at vide mere om hvordan Coffee by Storm arbejder med bæredygtighed, kan du downloade vores bæredygtighedsprofil.

“God kaffe er en investering i medarbejdernes trivsel, det øger samarbejdet på tværs i organisationen, og det tiltrækker de eftertragtede talenter.”
Fra e-bogen “Gode råd om kaffe“

De 5 mest populære kaffemaskiner til virksomheder

Bryg barista-kaffe

Eversys Cameo c’2m/Classic

Eversys Enigma e’4m/Classic

Eversys Cameo c’2ms/Core

Eversys Shotmaster c/Classic

Victoria Ardunio Eagle One

Hvad koster firmakaffe i baristakvalitet?

Vi har gjort det nemt for dig. Prøv beregneren og se, hvad det koster at forkæle dine medarbejdere med en luksus kaffepause. Kopprisen er beregnet på et kaffeforbrug på 3,5 kopper pr. medarbejder pr. dag. Antallet af maskiner er beregnet ud fra dit givne antal medarbejdere. Ønsker I flere maskiner, kommer vores rådgivere gerne ud og giver jer en skræddersyet anbefaling.

3 hurtige spørgsmål

Er du i tvivl om, hvilken type kaffemaskine, der passer til jeres virksomhed? Her er tre hurtige spørgsmål, der kan hjælpe dig tættere på svaret.

1

Hvor stor er virksomheden – og hvad er jeres behov?

Skal der kunne brygges meget kaffe på kort tid til møder? Eller er der mere fokus på cafémiljøer som ramme for uformelle møder?

2

Skal kaffemaskinen være fuldautomatisk eller betjenes manuelt?

Du skal tage stilling til, om kaffen skal ’brygge sig selv’ ved tryk på en knap. Eller om det giver mening for jer, at medarbejderne selv brygger og steamer.

3

Er kaffen gratis for medarbejderne?

Hvis kaffen skal betales af medarbejderne, kan der tilkobles et betalingsmodul. Det bliver betjent med en app, hvor man både bestiller og betaler kaffen.

Få del i vores viden om kaffe

Returnering af papkasser giver fordele

Returnering af papkasser giver fordele

Papkasser har stadig masser af liv tilbage i sig efter de er blevet anvendt en gang. Vi har introduceret muligheden for vores kunder, at de kan returnere de papkasser, som vi har leveret kaffe til dem i og så bruge dem igen…og igen. Ingredienskoncernen Chr. Hansen’s...

Omlægning af transport reducerer CO2 udledning markant

Omlægning af transport reducerer CO2 udledning markant

Vi har reduceret vores CO2-udledning på transport med 50% ved at skifte til en intermodal transportløsning med latsbil og tog. Vi har således taget endnu et vigtigt skridt mod en CO2 neutral kaffeløsning. Vores kaffebønner bliver ristet på et anerkendt risteri i...

EU-midler giver fremdrift  i vores bæredygtighedsproces 

EU-midler giver fremdrift  i vores bæredygtighedsproces 

Coffee by Storm er i juli 2023 blevet tildelt midler fra EU strukturfondsprogrammet ”SMV:Grøn 2.0”. Chief Sustainability Officer hos Coffee by Storm, Carsten Ohm Frederiksen er begejstret for at få tildelt midlerne, fordi de hjælper med komme videre i en allerede...

Få 30 min. gratis rådgivning til dit valg af kaffeløsning

Når du skal vælge kaffemaskine til virksomheden, er der forskellige ting, du skal overveje. Hvis du har brug for hjælp til at træffe det rigtige valg, kan du få 30 min. gratis rådgivning. Her vil vi tale om virksomhedens behov og ønsker og anbefale den bedste løsning.