Gør kaffepausen til noget særligt

Vælg den rigtige kaffemaskine til virksomheden, så I kan få firmakaffe på barista-niveau.

Kaffe, der er brygget på gode bønner på en professionel kaffemaskine, kan forvandle en kop firmakaffe til forkælelse. Den lille luksus-pause i en travl hverdag. Og danne rammen om afslappede møder mellem mennesker.

Vi tager vores sociale ansvar alvorligt

Det er vores vision at skabe en CO2 neutral kaffeløsning med positiv indvirkning på mennesker og miljø. Vi baserer vores tilgang til bæredygtighed og ansvarlighed på FN’s retningslinjer for Menneskerettigheder og Erhverv og OECD’s retningslinjer for Miljømæssig og Økonomisk bæredygtighed.

Er du interesseret at vide mere om hvordan Coffee by Storm arbejder med bæredygtighed, kan du downloade vores bæredygtighedsprofil.

E-bog gode råd om kaffe

“God kaffe er en investering i medarbejdernes trivsel, det øger samarbejdet på tværs i organisationen, og det tiltrækker de eftertragtede talenter.”
Fra e-bogen “Gode råd om kaffe“

De 5 mest populære kaffemaskiner til virksomheder

Bryg barista-kaffe

eversys cameo c2ms classic

Eversys Cameo c’2m/Classic

Eversys enigma e4ms ST side

Eversys Enigma e’4m/Classic

Eversys Cameo kaffeløsning til det lille kontor

Eversys Cameo c’2ms/Core

Eversys shotmaster ms classic

Eversys Shotmaster c/Classic

VA prima maskine

Victoria Ardunio Eagle One

The Fair Cup Program

Coffee by Storm leverer komplette kaffeløsninger i høj kvalitet, og vores bæredygtighedsprogram omfatter derfor også hele værdikæden. Kaffebønner, kaffemaskiner og service udgør en stor del af vores forretningsmodel og repræsenterer dermed også den største del af vores potentielle negative indvirkninger. Direktionen har derfor besluttet, at vores strategiske fokus skal tage udgangspunkt i at skabe en CO2 neutral kaffeløsning med positiv indvirkning på mennesker og miljø.
Læs mere om vores bæredygtighedsprogram og vores indsatser

Klimaansvarlig kaffedyrkning

DYRKNING

Klimaansvarlig forarbejdning af kaffe

FORARBEJDNING

Klimaansvarlig kafferistning

RISTNING      

Klimaansvarlig kaffeløsning

COFFEE BY STORM

Klimaansvarlig kaffebrygning

BRYGNING     

Klimaansvarlig kaffenydelse

NYDELSE!    

Ansvarlig kaffedyrkning

DYRKNING

ansvarlig kaffeforarbejdning

FORARBEJDNING

Ansvarlig kafferistning
RISTNING
Ansvarlige kaffeløsninger

COFFEE BY STORM

Ansvarlig kaffebrygning
BRYGNING
Ansvarlig kaffenydelse
NYDELSE!

Hvad koster firmakaffe i baristakvalitet?

Vi har gjort det nemt for dig. Prøv beregneren og se, hvad det koster at forkæle dine medarbejdere med en luksus kaffepause. Kopprisen er beregnet på et kaffeforbrug på 3,5 kopper pr. medarbejder pr. dag. Antallet af maskiner er beregnet ud fra dit givne antal medarbejdere. Ønsker I flere maskiner, kommer vores rådgivere gerne ud og giver jer en skræddersyet anbefaling.

3 hurtige spørgsmål

Er du i tvivl om, hvilken type kaffemaskine, der passer til jeres virksomhed? Her er tre hurtige spørgsmål, der kan hjælpe dig tættere på svaret.

1

Hvor stor er virksomheden – og hvad er jeres behov?

Skal der kunne brygges meget kaffe på kort tid til møder? Eller er der mere fokus på cafémiljøer som ramme for uformelle møder?

2

Skal kaffemaskinen være fuldautomatisk eller betjenes manuelt?

Du skal tage stilling til, om kaffen skal ’brygge sig selv’ ved tryk på en knap. Eller om det giver mening for jer, at medarbejderne selv brygger og steamer.

3

Er kaffen gratis for medarbejderne?

Hvis kaffen skal betales af medarbejderne, kan der tilkobles et betalingsmodul. Det bliver betjent med en app, hvor man både bestiller og betaler kaffen.

Få del i vores viden om kaffe

Life Cycle Assessment dokumenterer klimaaftryk

Life Cycle Assessment dokumenterer klimaaftryk

Vi har i samarbejde med Better Green ApS udarbejdet en Life Cycle Assessment (LCA) for en gennemsnitlig kop kaffe; en kop americano eller en kop cappuccino, for at få et indblik i, hvorledes de enkelte faser i værdikæden påvirker det samlede CO2 udledning. I vores...

Global Compact – vidensdeling giver resultater

Global Compact – vidensdeling giver resultater

Gennem vores medlemsskab i UN Global Compact Network Denmark bliver vi sammen med andre private virksomheder hele tiden klogere på, hvordan vi optimerer vores arbejde med bæredygtighed og ESG. I forbindelse med UN Global Compact Network Denmark's årskonference 22....

Velkommen til Coffee by Storms Showroom

Velkommen til Coffee by Storms Showroom

I april 2024 har vi slået dørene op til et vores nye showroom i vores domicil i Herlev. Her udstiller vi nogle af markedets bedste fuldautomatiske kaffemaskiner, kværne og bryggeanlæg. Vi er eneste importør i Danmark af Eversys' fuldautomatiske espressomaskiner, der...

Få 30 min. gratis rådgivning til dit valg af kaffeløsning

Når du skal vælge kaffemaskine til virksomheden, er der forskellige ting, du skal overveje. Hvis du har brug for hjælp til at træffe det rigtige valg, kan du få 30 min. gratis rådgivning. Her vil vi tale om virksomhedens behov og ønsker og anbefale den bedste løsning.