Gør kaffepausen til noget særligt

Vælg den rigtige kaffemaskine til virksomheden, så I kan få firmakaffe på barista-niveau.

Kaffe, der er brygget på gode bønner på en professionel kaffemaskine, kan forvandle en kop firmakaffe til forkælelse. Den lille luksus-pause i en travl hverdag. Og danne rammen om afslappede møder mellem mennesker.

Vi tager vores sociale ansvar alvorligt

Det er vores vision at skabe en CO2 neutral kaffeløsning med positiv indvirkning på mennesker og miljø. Vi baserer vores tilgang til bæredygtighed og ansvarlighed på FN’s retningslinjer for Menneskerettigheder og Erhverv og OECD’s retningslinjer for Miljømæssig og Økonomisk bæredygtighed.

Er du interesseret at vide mere om hvordan Coffee by Storm arbejder med bæredygtighed, kan du downloade vores bæredygtighedsprofil.

“God kaffe er en investering i medarbejdernes trivsel, det øger samarbejdet på tværs i organisationen, og det tiltrækker de eftertragtede talenter.”
Fra e-bogen “Gode råd om kaffe“

De 5 mest populære kaffemaskiner til virksomheder

Bryg barista-kaffe

Eversys Cameo c’2m/Classic

Eversys Enigma e’4m/Classic

Eversys Cameo c’2ms/Core

Eversys Shotmaster c/Classic

Victoria Ardunio Eagle One

Hvad koster firmakaffe i baristakvalitet?

Vi har gjort det nemt for dig. Prøv beregneren og se, hvad det koster at forkæle dine medarbejdere med en luksus kaffepause. Kopprisen er beregnet på et kaffeforbrug på 3,5 kopper pr. medarbejder pr. dag. Antallet af maskiner er beregnet ud fra dit givne antal medarbejdere. Ønsker I flere maskiner, kommer vores rådgivere gerne ud og giver jer en skræddersyet anbefaling.

3 hurtige spørgsmål

Er du i tvivl om, hvilken type kaffemaskine, der passer til jeres virksomhed? Her er tre hurtige spørgsmål, der kan hjælpe dig tættere på svaret.

1

Hvor stor er virksomheden – og hvad er jeres behov?

Skal der kunne brygges meget kaffe på kort tid til møder? Eller er der mere fokus på cafémiljøer som ramme for uformelle møder?

2

Skal kaffemaskinen være fuldautomatisk eller betjenes manuelt?

Du skal tage stilling til, om kaffen skal ’brygge sig selv’ ved tryk på en knap. Eller om det giver mening for jer, at medarbejderne selv brygger og steamer.

3

Er kaffen gratis for medarbejderne?

Hvis kaffen skal betales af medarbejderne, kan der tilkobles et betalingsmodul. Det bliver betjent med en app, hvor man både bestiller og betaler kaffen.

Få del i vores viden om kaffe

Ønsker I effektivitet og konsistens i jeres kaffeløsning?

Ønsker I effektivitet og konsistens i jeres kaffeløsning?

Få alle de gode grunde til at vælge en superautomatisk kaffemaskine:  Effektivitet: De superautomatiske maskiner er designet til at automatisere hele processen fra maling af bønnerne til stampning, brygning og endda til selvrensning.  Konsistens: De superautomatiske...

Derfor udfaser vi konventionelle kaffer

Derfor udfaser vi konventionelle kaffer

I løbet af første halvår i 2024 vil alle kaffer i Coffee by Storm’s sortiment være certificeret kaffe - og det er der kun gode gevinster ved. Skiftet fra konventionel kaffe til certificeret kaffe vil nemlig overordnet medføre bedre sporbarhed i hele kaffens værdikæde,...

Er kaffe godt for sundheden?

Er kaffe godt for sundheden?

Er kaffe er godt eller skidt for vores sundhed? Svaret er: Kaffe er godt. Forskning beviser, at der er positiv sammenhæng mellem 2-4 kopper filterkaffe om dagen og flere helbredsmæssige fordele.   ”Jeg burde også holde igen med min kaffe” … Mange kaffeelskere...

Få 30 min. gratis rådgivning til dit valg af kaffeløsning

Når du skal vælge kaffemaskine til virksomheden, er der forskellige ting, du skal overveje. Hvis du har brug for hjælp til at træffe det rigtige valg, kan du få 30 min. gratis rådgivning. Her vil vi tale om virksomhedens behov og ønsker og anbefale den bedste løsning.