At investere i en kaffeløsning er ikke blot et klik på en indkøbskurv. Der er mange interessenter involveret og betydelige økonomiske overvejelser. Følgende spørgsmål trænger sig også på:

  • Hvor mange maskiner er der brug for?
  • Hvor lang tid lever maskinerne?
  • Hvor lang tid tager det at rengøre maskinerne?
  • Hvad koster kaffen, mælken og kopperne?
  • Hvad er maskinernes oppetid?
  • Hvad koster service?
  • Hvilken værdi tilfører kaffeløsningen for virksomhedens medarbejdere?
  • Hvordan står det til med bæredygtigheden?

Vælger I en kaffeløsning fra Coffee By Storm, er I garanteret en kaffeløsninger af den højeste kvalitet og en sikkerhed for, at den har 99 % genanvendelse. Men god kvalitet og bæredygtighed bør ikke stå alene som købsargumenter. Der er nemlig også andre og mere indirekte omkostninger, som spørgsmålene herover kommer ind på, som bør tages med, når man skal estimere de samlede udgifter – også benævnt som ”Total Cost of Ownership” (TCO).

TCO kan sammenlignes med et isbjerg, hvor toppen er det man synligt kan se for eksempel indkøbsprisen, og det usynlige under vandet udgør de mange driftsomkostninger. Laver man en TCO-beregning, som kommer 360 grader rundt om hele kaffeløsningen, kan man opnå en større sikkerhed for medarbejdertilfredshed, et holdbart budget og at man har en god samvittighed med hensyn til klimapåvirkningen.

Hos Coffee by Storm hjælper vi jer med at skabe klarhed over jeres samlede udgifter, så I får en optimal kaffeløsning, der ikke kun smager godt, bidrager til jeres værdier og kan holde budgettet.
Konkret gør vi det ved at synliggøre alle vigtige forhold rundt om kaffeløsningen, som har en markant betydning for de samlede udgifter i investeringen. En afgørende faktor hertil er selvfølgelig, hvor mange år man estimerer at have sin kaffeløsning. Beregningerne bliver nemlig helt forskellige alt afhængig af, om maskinen kun lever i 2 år, eller om man har den i 8 år.

Se Coffee by Storms fuldautomatiske kaffemaskiner fra Eversys her.

Databaseret viden
Alle kaffemaskiner hos Coffee by Storm er opsat med telemetri, så det er muligt at få værdifuld data, som alt fra driftstid og antal serverede kopper, serviceeftersyn og meget mere. Det er ud fra denne viden, at vi kan svare på mange af de mere “usynlige” spørgsmål.

Jakob Christensen, Head of Sales hos Coffee by Storm uddyber:”En kaffeløsning i en virksomhed er en langsigtet løsning, derfor lægger vi stor vægt på at oplyse vores kunder om alle aspekter omkring købet. Det handler nemlig ikke kun om at investere i kaffemaskiner af høj kvalitet og om selve kaffebønnerne, men også om forhold, som man ikke umiddelbart kan se. Vi synliggør alle elementer, så man ikke får nogle overraskelser og vores maskiner får desuden kontinuerlige opgraderinger, så man har en garanti for, at vi har altid har den opdaterede viden om maskinernes data”.

Ønsker din virksomhed også, at jeres kaffeløsning skal være en velunderbygget investering i høj kvalitet, bæredygtighed og have langsigtede gevinster? Kontakt os i dag for et uforpligtende møde, så vi kan hjælpe jer med at træffe den bedste beslutning for din virksomhed.