En kaffestation fra Coffee by Storm giver god kaffe til dem, der er på farten. Der er jo ingen grund til at drikke dårlig kaffe, bare fordi man har travlt.

Med en kaffestation fra Coffee by Storm kan du servere kaffe af den allerbedste kvalitet for dine kunder, gæster og medarbejdere. En kop kaffe er ofte et impulskøb, når vi er på farten. Det betyder, at din kaffestation skal være synlig, og den visuelle effekt er afgørende for at tiltrække kunderne. Derfor er Coffee by Storms kaffestation udarbejdet i et moderne og indbydende design, der signalerer, at her får man en virkelig god kop kaffe.

Kvalitetskaffe – også til dem som har travlt

Fritz Storm vandt i 2002 World Barista Championship og har siden rådgivet bl.a. internationale hotelkæder om deres kaffekoncept og optimeret deres områder med kaffeservering. I udviklingen af kaffestationen har Fritz gjort brug af al sin viden og tænkt funktionalitet hele vejen igennem. Det kommer til udtryk i valget af materialer, som er nemme at rengøre og vedligeholde, samtidig med at opbygningen er optimal i forhold til opbevaring af ekstra kaffeposer, kopper m.m. Området med kaffeserveringen skal både skabe en hyggelig atmosfære og signalere kvalitetskaffe.

Vi danskere har vænnet os til cafélivet og til at drikke god kaffe. Vi forventer en kaffeoplevelse af høj kvalitet, uanset om vi er på kaffebar, på arbejde eller på farten. Når vi vil have baristaoplevelsen og nyde en enestående god kop kaffe, som er lavet lige efter vores eget ønske, så går vi på kaffebaren. Men kaffestationen er et godt alternativ, når vi er på vej til møde i byen eller er ude og handle, hvis altså kaffen er af god kvalitet.

Plug & Play løsning er vejen frem

Kaffestationerne dukker op stort set alle steder: Kiosker, dagligvarebutikker, lufthavne, uddannelsesinstitutioner, boghandleren m.fl. Og det giver god mening at have en kaffestation, for vi danskere er en af de mest kaffedrikkende nationer i verden. Det bliver til hele 11,6 millioner kopper kaffe om dagen! Vi drikker kaffe hjemme, på arbejde, på kaffebaren, og når vi er på farten. Vi drikker kaffe stort set hele dagen.

Coffee by Storms kaffestation er en ’plug & play’ løsning, der kan sættes op hvor som helst, det kræver blot halvanden meter væg. Du skal heller ikke bruge tid på at oplære dine medarbejdere i betjeningen af en kompliceret kaffemaskine, vi installerer kaffestationen med en fuldautomatisk Eversys espressomaskine, som garanterer den samme gode ensartede smagsoplevelse hver gang. Espressomaskinen kan installeres med MobilePay og berøringsfrit modul for nem betaling og god hygiejne. Maskinen overvåges med telemetri 24/7, det sikrer driftssikkerhed, så dine kunder ikke går forgæves. Eversys’ espressomaskine kommer i alle Pantone farver, så du kan sætte dit helt eget præg på din kaffestation.

Du kan opleve den nye kaffestation i vores showroom. Kontakt Jakob på 42 36 56 90 for mere information.

Go’ kaffe. Go’ arbejdsdag – til alle, der er på farten.